Amityville, avagy mennyire hisztek az ott történt dolgok valódiságában? (beszélgetés)
A romantikus filmeket én sem bírom végignézni.
Jó kis thriller és bűnügyi filmeket/sorozatokat nézek.:)
Ha tehetném,csak ilyeneket néznék.
A mai filmektől,vígjátékoktól de legfőképp a romantikus kacatoktól kiütést kapok.
Nem mondtam, hogy nem.:D
Szeretem az ilyen típusú filmeket én is.
Attól még nézhetők szerintem!
Ha valaki szereti az ilyen dolgokat,akkor ezt a sorozatot is szereti.
:) Pedig megéri megnézni!
Azt azért javaslom a Te esetedben,hogy este/éjjel díszkivilágítással menj pisilni!
Vagy nézd meg ha teheted kezdésnek azt a filmet amit kerestem,itt van lejjebb a link,fényes nappal.
Az is volt!
Nappalos műszakban ketten voltunk,de éjszaka egyedül!
Egyrészt dög unalom volt az a 12 óra,másrészt meg valahol tök para.
Örültem is hogy táppénzre jöhettem.
Atya gatya!
Azok a büdös dögök már rám is rám hozták párszor a parát!
Pék vagyokde már nem dolgozom benne.6-2-ig szólt a munkaidő.Éjjeles is!
Hajnali 2-kor a kihalt sötét utcákon egyedül mászkálni eleve para tud lenni,de mikor a macskák rázendítenek először futás utána szentségelés... :D De voltam portás is.Tök egyedül egy üres épületet őrizve üres portán egy kihalt ipari területen.Jó volt!Aztán terhes lettem,jöttem is azonnal táppénzre!
Én is úgy indulnék neki, de nyugodt nem lennék.
Emlékszem, mikor katonakoromban az a hír járta, hogy a laktanyában szellem van, azon belül is a padláson.
Persze mikor máskor kerültem volna ki ügyeletesnek a folyosóra? Életemben nem figyeltem még úgy. Persze történtek is sorban dolgok. Először egy katonatársam álmodott rosszat, álmában elkezdett ordítozni, utána a szék mozdult meg, ami mellém volt letéve. Rájöttem, hogy a folyosó padlózatának a szegőlécén volt az egyik lába, csak az csúszott le onnan, majd végül hajnalban jött az a hang, mintha sírna egy újszülött a padláson. Laktanyában egy gyereke a padláson. Aztán ahogy meredten hallgatóztam és kitekintettem az udvarra láttam, hogy két macska a fajfenntartáson dolgozik. Kinyitottam az ablakon és hallottam, hogy ők adják a gyereksíráshoz hasonló hangot. Azért jött a padlás felől, mert a zaj csak ott tudott beszűrődni.
Mondanom sem kell, hogy reggel mikor megjelent a nap első sugara és szomszédos épületben elkezdtek mozgolódni a határvadászok nagy kő esett le a szívemről.
:))
Lehet,de nem biztos!
Én hiszek benne,de azért mindig a fizikai válaszokat keresem.
Amityville későbbi tulajdonosai viszont hangoztatják,hogy ott minden szép és jó.
Így indulnék neki.Ha viszont olyan lenne,biztos össze is pisilném magam! :D
Nálunk sajnos vagy nem sajnos ez jellemző!
Ez van.Ki az,mi az nem tudom,de elfér,nem zajong a gyerek míg karonülő volt mindig az ölébe kéredzkedett,vigyorgott neki.Mikor már beszélt többször mondta hogy menjen el a tv elől..Tehát rosszat nem akarhat.
Ha itt élnél hinnél benne! :)
További ajánlott fórumok:
- Írj 3 pozitív dolgot, ami ma történt Veled! (És gyere vissza holnap is!)
- A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak?
- Szerintetek mi történt a malajziai repülőgéppel?
- Vesztetek már össze csúfosan anyósotokkal? Mi történt utána?
- Mi történt ma veled, ami apró kedves dolog, de felvidított?
- Mi történt? Miért nem jelentkezik?