Hipp Natal (beszélgetés)
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy maradt e még valakinek ilyen terhes vitamin mert ha igen és még nem járt le a szavatossága megvásárolnám
:)
Mondhattam én bármit neki, nagyon el volt szontyolodva, és ez így is lesz szerintem, míg meg nem érzi először ő is. :( Megmondom neki, hogy más is így volt, de szerintem attól sem lesz feldobódva. :) No de nem tudunk mit csinálni, az uh-n is mindig szégyenlősködött. :)
Igen, első baba.
Köszike a gratut! :)
A párom nagyon szomorú volt, mert mikor ő odarakta a kezét, befejezte a bébi a mocorgást. Most is érzem, persze ő most dolgozik. :)
De megnyugtattam, hogy lesz még elég ideje, hogy érezze, ahogy mozog. :)))
18.-án lesz meg az eredmény, én is kíváncsi vagyok. :)
Ma pedig megmozdult "Hanna" bébim! :)
Biztosan, nálam legalábbis feltűnő volt a változás. És nem szedtem mellette külön vasat. Csak a szülés után egy rövid ideig, hébe-hóba, mert mindig elfelejtettem, aztán utána már nem is szedtem, csak ezt ittam.
Kíváncsi leszek majd a te eredményedre :)
nem volt semmi baja,hütőben tároltam,nagyon kikészitett a 20ml,annyira hasmenésem volt tőle,hogy már a kiszáradás határán voltam,,de igy kissebb adagokban jó volt,ami meg nem fogyott el az első üvegből,azt meg megitta a macska...szép lett a szőre tőle...:)...
ugy jöttünk rá,hogy ettől vagyok rosszúl,hogy pár napig nem ittam belőle,gondoltam ugy is kijön,akkor minek,aztán pár nap után,miután elmúlt teljessen a hasmenés ismét elkezdtem,és akkor megint szaladhattam,és ekkor esett le,mi meg azt hittük elötte,hogy valami virus,nem volt semmi...
Elgondolkodva, valóban 10 nap az eltarthatósága felbontás után. Az ugye napi 20 ml. Utána pedig emlékeim szerint borzasztó ízt produkál. Amúgy szerintem nem olyan rossz az íze! Nekem ízlett!!!! ;o)
A vitaminhiány jele lehet: aluszékonyság, hajhullás, körömtöredezés, lábgörcsölés,száraz bőr stb... Több nem jut az eszembe!
Nekem nem volt gondom tőle, vagyis nem hajtott meg. Így hogy csak 5 ml-t ittál belőle, így is jó volt még? Mert rá van írva, tudod, hogy meddig lehet eltartani..
Na igen, az íze az szeritnem is, avgyis számomra is rettenet. :( De inkább ez mellett dönöttem, mert természetes, minthogy még több gyógyszert szedjek.
Hogy mik a vitamin hiány jelei, nemt tudom.
Nekem a védőnő ajánlotta. A nődokik (az összes, akinek mondtam) kételkedve nézett, hogy ez jó e? De mindig volt a táskámban egy prospektus a vitaminról, amit rendszerint meg is mutattam. Aztán nem volt gond... de egyébként sem lehet, hisz mindenki a baba érdekéért szedi a vitamint. Egyébként itt Pesten, a XXI. kerületben 1, azaz EGY patikában lehetett kapni kezdetben, aztán mikor rendszeres vásárló lettem, mindig volt! :o)
nekem absztolult bevált! És a babucim sem lett óriás, mint a többitől, 3700 gr.-al született!!Persze szedtem még magnéziumot, és vasat pluszban!!!
Sziasztok!
En is azt ittam a terhessegem alatt,sot,most a szoptatas alatt is,nekem bevalt.
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan ellenálhatatlanul finom a Kinder Happy Hippo?
- Tapasztalatok Hippoallergén tápszerekkel
- 3 hónapos babánál kipróbálhatjuk az eredetileg négy hónapos kórtól ajánlott Hipp instant teát?
- Hipp Natal terhesvitaminnal kapcsolatos tapasztalatok
- Hol a legolcsóbb a Hipp Natal?
- A Hipp Natal ugyanolyan jó terhesvitamin mint a többi?