És emellé még szedtetek valami mást pl: folsavat még pluszban vagy Magne B6 ot? És mennyi idővel a terhesség előtt kezdtétek el szedni? Vagy már csak akkor amikor kiderült, hogy babóca van?
Nekem a 2. terhességemnél csak ez maradt meg bennem. Íze számomra kicsit fura volt de nem rossz. Az ára kicsit több mint a legtöbb terhesvitaminnak. Mellékhatást nem tapasztaltam söt a sokaknak problémás wc-zéssel se volt gond, arra is jó volt.
Én használtam egy darabig, jó íze van, viszont elég drága! De most az a helyzet vele, hogy a régit már nem árulják, az újat pedig meg még nem, szóval nem lehet kapni sehol:( Ma is kérdeztem a gyógyszertárban, de ők sem tudtak mit mondani. A rossmannban meg ki van írva hogy átmeneti készlethiány
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.