Hipofízis adenóma-tapasztalatok, gyógyulások (beszélgetés)
Sikerült is.
Nagyon szépen köszönöm!
Köszönöm szépen!
Mi a facebokos csoport neve?
Kedves Shanalyl!
Írod, hogy Téged Dr.Czirják Sándor műtött.A többi orvosról nincs infód véletlenül?
Sziasztok!
Sajnos én is Sorstárs lettem, műtétre ítélve.
Úgy tudom, Czirják Tanár Úr már nem műt, tudásával segíti a fiatal orvosokat.
Tudnátok orvost ajánlani?
Köszönöm a segítségeteket!
Szia!
Mi újság veled???
Sziasztok!
Idén március közepén kezdődött az én problémám.
A bal szemem kezdett rosszalkodni ( szem fájás, égés, szárazság, szúró - nyomó érzés, homályosabb látás valamint az alsó szemhéjak remegése. Általában a bal remegett de néha a jobb is) amivel az első utam a szemészetre vezetett. Ott elvégezték az alapvető vizsgálatokat majd közölte a dr-nő, hogy postcovid (februárban átestem rajta, oltva nem vagyok) de azért ad beutalót a neurológiára. Júliusba sorra is kerültem, rutin vizsgálat meg volt, panaszaimat elmondtam. Előjegyzett MR vizsgálatra valamint VEP és EEG vizsgálatra is. Október 4-én meg is volt az MR azelött pedig a VEP és az EEG. A VEP és az EEG jó lett, viszont az MR a Sella jobb oldalán egy 6x9x8 mm-es átmérőjű kissé inhomogén elváltozást talált. Ezért előjegyzett januárra egy kontrasztanyagos Sella MR-re és egy újabb szemészeti vizsgálatra ahol a látóteret fogják vizsgálni. Mivel nagyon betojtam ettől a valamitől felkerestem egy privát MR diagnosztikai központot ahol múlthéten megcsinálták ezt a Sella MR-t. Ott azt írták a leletemre, hogy 5x6x9 mm-es ciszta van az agyalapi mirigyem mellett amit kissé balra tol és mérsékeltem komprimálja. Közben voltam újabb vérvételen ahol a hormonokat nézték, azok tökéletesek voltak. Ezzel a lelettel felkerestem egy privát neurológust, (hogy ne kelljen hónapokat várnom a kórházi neurológusra) aki közölte velem, hogy ez a kis ciszta nem okozhat nekem szem és fejfájást. Nem kell vele foglalkozni. Nem nyugtatott meg mert a bal szemem még most is remeg és a fejem is fáj tompán mindig ugyanott. Most szerdán megyek Győrbe ismét egy privát idegsebészhez, hogy mondjon ő is valamit, hogy mi ez és, hogy lehet ezt a fejemből eltüntetni. Lehet türelmetlennek tűnök de marhára be vagyok tojva. Annyi mindent olvastam erről de fogalmam sincs, hogy ez a ciszta jó vagy sem, kell-e tőle tartani vagy ne vegyek már új cipőt?!
Valakinek hasonló volt-e és mi lett a végkifejlett?
Köszi a figyelmet!
Üdvözlök mindenkit!
Engem az érdekelne, hogy diagnosztizált adanóma és javallot műtét esetén melyik orvoshoz érdemes fodulni a műtét elvégzése kapcsán? Más szóval - ki a legjobb?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Inzulinszerű növekedési faktor.
Általában ez jelzi a daganat meglétét.
Nem értem a kicsiket miért nem műtik.
Főleg ha tüneteket okoz és gyógyszerrel sem jobb.
Mennyi volt nektek igf1?
További ajánlott fórumok:
- Náthából "gyors" gyógyulást, de hogyan?
- Csomót a mellben műteni kell? Más módon hogyan gyógyítható, teljes gyógyulás van-e?
- Vízhólyag gyógyulását milyen házi praktikákkal lehet gyorsítani?
- Ha egy kisgyereknek gond van a lábával, és forditva kell húzni a cipőt, mennyire biztos a gyógyulás?
- Paleomedicina gyógyulás?
- Ki mit ad a gyerekének, hogy megelőzze a betegségeket, vagy gyorsítsa a gyógyulást. Multivitaminok, homeopátiás szerek, stb? 2 évesnek