Hintőpor praktikák I. rész (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hintőpor praktikák I. rész
Köszönöm !
Erről meg még én nem hallottam,de ki is próbálom.
Nekem minden másnap kell hajat mosni télen,nyáron,olyan hamar zsírosodik a hajam.
Jó nagyon hogy ezeket leírtad :-)
Én a hajamra szoktam szórni mikor lusta vagyok megmosni. Olyankor mindenki dicsér hogy milyen jó a hajam :-)
Száraz hajsamponnak használom legtöbbször.
Sziasztok!
Szeretném megosztani én is egy tippemet a hintőporral kapcsolatban. Én minden este lefekvés előtt beszórom vele a hajam, reggelre felszívja a szennyeződéseket, zsírt, stb, így a hajam sokkal hosszabb ideig bírja ki mosás nélkül. Így nyáron különösen jól jön ez, napközben megizzadunk, ezt is felszívja. Ami nem szívódik fel reggelre, azt egyszerűen ki lehet fésülni, vagy beledörzsölni, stb. :)
Sziasztok!
Örülök, hogy tetszett a cikkem, a folytatás is elkészült.
Sok hasonló praktikát ismerek, melyeket még édesanyámtól, nagynéniktől tanultam.
Azokat is szeretném majd megosztani veletek,mert valóban hasznosak, csak lenne rá időm!
Szia!!
Nagyon jó a cikk,hogy mire nem képes a hintőpor???!!Köszi a tanácsokat,nekem is jókor jött:)))
További szép napot
Szia. Pont jókor jött a tanácsod:)
Megfogadom,köszönöm
Most a hintőpor egyéb, hasznos felhasználásáról gyűjtöttem össze praktikákat, amit szeretnék veletek megosztani.
Ugrás a teljes írásra: Hintőpor praktikák I. rész
További ajánlott fórumok:
- Nyugdíjas élet - ügyek-bajok, tapasztalatok, praktikák
- Ki milyen praktikák alapján tudja beosztani úgy a konyhapénzt, hogy ne érezze hóvégén azt, hogy megfullad a nadrágszíj szorításától?
- Sütés főzés praktikák fortélyok
- Mindenféle praktikák, gyógynövények, teák, stb...amik segítik a fogamzást.
- Reformkonyha - élelmiszerek, receptek, praktikák
- Hintőpor praktikák II. rész