Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Hideg őszibarack recept

Hideg őszibarack recept

A Hideg őszibarack hozzávalói:
6 érett őszibarack,
10 dkg cukor,
3 dl narancslé,
1 citrom leve,
2 dl gyömbérital,
1,5 dl jegesvíz


A Hideg őszibarack elkészítési módja:
Pürésítsd össze a meghámozott őszibarackot turmixgéppel. Add hozzá a cukrot és a gyümölcsleveket, és keverd mindaaddig, amíg a cukor fel nem oldódik. Végül keverd el benne a vizet és a gyömbért is. Rakj megtört jéggel harmadáig 4 dl-es poharakat, és önstd bele a turmixot. Illessz mindegyik pohár peremére egy félig bevágott narancs, vagy citromkarikát.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A hideg őszibarack elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook