Hideg őszibarack recept
A Hideg őszibarack hozzávalói:6 érett őszibarack,
10 dkg cukor,
3 dl narancslé,
1 citrom leve,
2 dl gyömbérital,
1,5 dl jegesvíz
A Hideg őszibarack elkészítési módja:
Pürésítsd össze a meghámozott őszibarackot turmixgéppel. Add hozzá a cukrot és a gyümölcsleveket, és keverd mindaaddig, amíg a cukor fel nem oldódik. Végül keverd el benne a vizet és a gyömbért is. Rakj megtört jéggel harmadáig 4 dl-es poharakat, és önstd bele a turmixot. Illessz mindegyik pohár peremére egy félig bevágott narancs, vagy citromkarikát.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: d1c08bdc9f, 2008. szept. 5. 22:56
A hideg őszibarack elkészítési módja és hozzávalói.