Hiányzik, de muszáj volt szakítanom vele , mert nem tudunk... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ezt a dumat hallottam mar en is :)
Azert keresgelt, mert nem gondolta, hogy en komolyan gondolom. Aztan amikor erezte a lapat szelet a segge alatt, akkor hirtelen tudott a kedvemre tenni, meg torodni, meg keresni. De csak a showmusor resze volt :)
Mi tortent azota??
Találkoztunk, mert erőltette, de már más volt részemről. Elmondtam, hogy bizonytalan vagyok, mégis most teljesített olyan kérésemet amit korábban kértem, majd (2 éjszakát aludtam nála) elkezdte átrendezni úgy a házat, mintha már meglenne a költözésem időpontja.
Azt is mondta, hogy eddig nem bízott abban, hogy valóban vele akarok majd élni (emiatt keresgélt mellettem), de most már bízik bennem, és elmúlt belőle az a bizonytalan, rossz érzés, hogy csak szédítem.
Nem értem, hogy nem látja a valóságot. Eddig (a szakításig) mindig mondtam neki, hogy csak türelmet kérek, pár hónapig eltarthat, hogy össze tudjunk költözni, mégsem hitt nekem. Most nem bíztattam, és most hisz a közös jövőnkben, bennem.
“ kifordult magából, és olyan dolgokat vágott a fejemhez amik bántóak és nem igazak, ilyenkor került, és próbálkozott mással ismerkedni,”
Nem így viselkedik az, aki szeret. Ez egy hatalmas red flag.
65km van köztünk, de egy helyen dolgoztunk. Mindketten eljöttünk a cégtől, és helyben találtunk állást.
Ami probléma volt, hogy ő nehezen viselte ha külön voltunk, és olyankor kifordult magából, és olyan dolgokat vágott a fejemhez amik bántóak és nem igazak, ilyenkor került, és próbálkozott mással ismerkedni, de senki sem volt jó neki, mert közben csak rám tudott gondolni.
A helyzetet nehezíti, hogy ő nem tud hozzám költözni, én pedig nem tudom, hogy oda merjek-e, hisz eddig is viharos volt a kapcsolat -ha külön voltunk, kifordult magából-, ráadásul én még együtt élek a legkisebb gyerekemmel, aki most lesz 19 éves, és bár önálló, süt-főz magának, és örül ha egyedül lehet, de jövőre ő is "kirepül". Itt most nekem van egy nyugis, szép életem társ nélkül, egy már felnőtt gyerekkel, ő pedig egyedül él. Szeretjük egymást, és minden szempontból jó együtt, jó az összhang, érdeklődési kör.
További ajánlott fórumok:
- Mi hiányzik legjobban most az életedből?
- Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is?
- Milyen a házasságod? Megbántad-e a döntésed? Van-e valami, ami hiányzik?
- Felnőtt fejjel nehéz igaz barátságot kötni. Mégis milyen jól esne néha egy kis barátnős csevegés. Ha ez neked is hiányzik, itt a helyed :)
- Vajon jó döntés volt szakítanom?
- Azt hiszem szakítanom kellene vele, de nem tudok elég határozott lenni!