Hévíz télen (beszélgetés)
8. semleges
ma 08:53
Mi is szálloda, apartman mikor, hogy. A tóban egyszer voltam, elég is volt. Viszont sétálni, dottozni', környező helyeken kirándulni jó volt.
7. Borian
ma 05:21
Mi télen-nyáron szállodában voltunk, ott van gyógyvíz, uszoda, élménymedence, ki sem kell menni. Még sosem voltam a tóban, nyáron nem vágyom meleg vízbe, télen pedig a huszonpárfok nagyon hidegnek hangzik a hideg levegő mellett.
6. birebora (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
tegnap 15:25
Nekem hideg a tó vize. Egyébként szép kis város.
5. levarosbukta (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
tegnap 15:18
Nyugodtan mehetsz nyáron is, a drágasága miatt nincs tömegnyomor a fürdőben.
4. asztanaviszta (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
tegnap 13:29
A tó és a víz jó, a körülmények is, de arra számíts, hogy sok vendéglátóhely, üzlet ilyenkor zárva van. Illetve a tónál is jóvalszűkebb az igénybe vehető szolgáltatások köre.
3. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
tegnap 12:38
Szuper. Én akkor szeretek legjobban menni, ha hó is van.
2. bnedora (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
tegnap 11:18
Szimplán kézdezed, vagy menni is szeretnél?
1. fülemüledal
tegnap 10:35
Még nem voltam Hévízen, nyáron nincs is sok kedvem a tömeghez, de télen érdekelne. Van valakinek tapasztalata, ilyenkor milyen a tó, a hely, a víz, a körülmények?
További ajánlott fórumok:
- Hol szárítod a kimosott ruhákat télen?
- Te mit teszel azért, hogy télen egészséges maradj?
- Kecsketartók!Mit adtok a kecskének télen enni?Tényleg nagyon drága a takarmány?
- Esküdnél idén télen (ki tudja eső vagy hideg vagy hó lesz) jövő nyár (30 fok, napsütés)helyett csak azért, mert már nem birod kivárni?
- Termálvízben áztatja magát valaki télen. Helyes-e ha azt mondja: strandon voltam?
- Mikor született Jézus? (nem télen)