Hétfőre "nem várom" a mensit, de nem bírok várni a teszttel addig. Milyet vegyek? (tudásbázis)
Drukkolok Neked :D
És tényleg ne csüggedj,elég korai volt a tesztelés,nem sok embernél van akkora hormonszint,hogy már érzi a tesz.Én szerencsés voltam :)
Vasárnap-hétfő már sokkal esélyesebb(akkor is csak qupidóval) :)
Majd írd meg mi volt!
Nekem mindig 9-én jött meg korábban,5-én teszteltem ha jól emlékszem..holnap-holnapután elvileg neked is ki kellen mutatnia.
De ne ijedj meg,ha negatív lesz,nem mindenkinek ugyanakkora ennyi idős terhesen a hormonszintje.Egy ismerősömnek már uh képe volt a kicsiről,a teszt meg negatív...
Nekem is megfordult hasonló okosság a fejemben :D
Én 2 előadás közti szünetben vettem meg,nagyon csábító volt a wc-be beszaladás és tesztelés gondolata :)
Páromat csak későre vártam aznap,gondoltam megvárom és együtt megcsináljuk.Nem bírtam ki,amint hazaértem rohantam tesztelni...
Korábban elterveztem,hogy valamilyen romantikus módon közlöm vele,ha mégsem lenne ott a tesztelésnél és nekem kellene elmondanom.Na ebből az lett,hogy 5percnyi fel-alá járkálás után elküldtem neki mms-ben a pozitív teszt fotóját.
Hát nem vagyok az a türelmes fajta :D
Na! Egyikben rendelnek, de csak délelőttre mehetek érte. Napközben gondolom nem érdemes megcsinálnom a tesztet...
Vagy ti mikor teszteltetek/tesztelnétek?
Én a mom parkban vettem.Az ottani gyógyszertárban több is volt,kérdezték mennyit kérek.
Lehet vidéki városokban nem keresik :(
Otthon én sem kaptam volna:(
Én is pont ennyi idővel csináltam hamarabb a tesztet,mert nem bírtam várni. :)
Qupido-t vettem,elég határozottan pozitív lett.
Hat valami olyat szerezz be ami 10-es erzekenysegu. Patikaban tudnak majd ajanlani valamit az tuti.
Nekem az Expect is bevalt (bar az 25-os erzekenysegu), az a mensi varhato idopontja utani 3.napon mar viszonylag eros 2csikos volt.
++++++++++++++++++
Sziasztok!
Hétfőre "nem várom" a menszeszem, de nem bírok tovább várni a teszttel! Van már egy 3 éves kisfiam, amikor vele estem teherbe, ugyanezek a tüneteim voltak mint most. (alhasi enyhe görcs, hatalmas duzzadt mellek, stb...) Milyen tesztet vegyek, ha péntek reggel, 3 nappal a menses esedékessége előtt tesztelni szeretnék? Én azt hittem, hogy a Clear Blue a legjobb, most egy tesztben azt olvastan, nem ez az...
További ajánlott fórumok:
- Abszolút mindenféle terhességi jel nélkül, 2 negatív teszttel lehetek várandós?
- Ovulációs teszttel kapcsolatos kérdésre válaszolnátok?
- Milyen tapasztalatok vannak a jós teszttel kapcsolatban?
- Mit néznek H2 kilégzési teszttel?
- Lily terhességi teszttel kapcsolatban vannak tapasztalatok?
- Ovulációs teszttel babatervezés