Ovulációs teszttel kapcsolatos kérdésre válaszolnátok? (tudásbázis)
Rendbe meg is nézem
Köszönöm!
Nem is kicsit drága :-S
vatera-tesz itt nézegesd.
Nekem bevált és talán 60-70Ft darabja, így lehet csinálni bátran. :-)
Nincsen semmi tünetem.Nekem ugy adták ezt a tesztet,mert már nem volt rá szükségük,Amugy Én nem vettem volna.Most majd a lázmérözést csinálom,majd azt megnézem
Gratulálok a Babához:)
Sztem érdemes már elkezdeni a 12.napodtól, h látni lehessen a csíkok változását.
Egyre erősödni kell, amikor pozi, akkor ugye szinte erősebb a tesztcsík, aztán pedig egyre halványodnia kell a testcsíknak.
Nekem bevált a tesztelés, sőt jósló tesztként is bizonyított (de ez nem általános)
Neten rendeltem one step teszteket, olcsók. 30db volt kb 2000Ft, ha jól emlékszem...
Szia. Szerintem inkább olyan 12-13. naptól csináld a tesztelést, de valószínűleg neked a 14-16. nap között lesz peteérésed. De ha esetleg jelzi valami tünet ezt nálad (alhasi fájdalom, bővebb folyás,... ) akkor fölösleges az lh teszt.
Én is csináltam de nem sok értelme volt.
Egy 4,5hónapos baba anyukája :)
28-29 napos a ciklusom.Jó megcsinálom.Nekem azt is mondták,hogy a mnezi napjátóé számoljak 14 napot és akkor csináljam.
Bocs hogy tegnap nem válaszoltam,de a netünk nem volt jó :)
Akkor azt javaslom, h csináld végig a tesztelést.
Lehet, h még magas szinten van az LH, hisz még most múlt el a menzid.
Meglátjuk, h alakul a csíkosodás.
Hány napos a ciklusod?
A várható menzi előtt 12-14.napon kéne pozinak lenni még, aztán fokozatosan elhalványulni napról napra.
Remélem érthető.....
Még korai volt csinálni.
Biztos, h pozitív?
Mert az LH teszt akkor pozi, ha a tesztcsík ugyanolyan erősségű vagy inkább erősebb, mint a kontrollcsík.
Igen rendszeres.Mert naprol napra jön meg,általába egy napot késik.
És ezt a tesztet mikor kell csinálni?Mert Nekem pénteken mult el és ma csináltam
Ha pozitív lett, akkor az azt jelenti, h 24-36órán belül lesz tüszőrepedés, amit az LH nevű hormon vált ki.
Persze ha rendszeres a ciklusod, akkor ér vmit a teszt.
Kérek mindenkit,hogy aki olvassa a kérdéseimet ne nézzen hülyének és ne nevessen rajtam.nem vagyok tanulatlan ,de sajna nem értem.Kaptam ovulácios tesztet ás arról kérdeznék!
Elöször is mit jelent az LH?
A teszt pozitiv és fokozott LH kiválasztást jelez?
A teszt negativ és azt jelzi hogy az LH kiválasztás alapszinten vagy ahhoz közeli szinten van!?
Nekem pozitiv lett akkor az mit jelent
Köszönöm mindenkinek aki válazsol :)
További ajánlott fórumok:
- Mosogatógéppel kapcsolatos kérdéseim lennének, tudtok válaszolni?
- Repülő úttal kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- Mit lehet illedelmesen válaszolni azokra a jótanácsokra, amiket ismerősök adnak születendő gyerekeddel kapcsolatban, és elvárják......
- 16. heti AFP vizsgálattal kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- Felmondással kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok? Sürgős!
- Cipő garanciájával kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?