Ovulációs teszttel babatervezés (beszélgetés)
Szia!
Én a 10.naptol kezdtem el használni.Bar az első hónapban már akkor amikor a vérzés elmúlt,mert sose lehet tudni nem e korábban van a peteérés.Nekem általában 14,15 napon van.
Kb 2 tized fokot esett le előtte és ha megvolt felment 4,5 tized fokot.
Sziasztok!
Képzeljétek a második tesztelős hónap eredményt hozott :)
16án tudtam meg hogy kisbabánk lesz :)Éppen lement a hőm ahogy szokott Mendes előtt de másnap elindult felfelé, és valahogy éreztem is hogy valami más :)
Pont azon a héten voltam nőgyógyásznál is és azt mondta szte sima ügy,de elküldött hormonlaborba is.Igy végül mégse lesz rá szükség :)
Szorítok nektek hogy sikerüljön,majd jelezzetek ha valakinél sikerült:)
Sziasztok.
En még nem vagyok terhes. Nalunk ez az elso probalkozos honap.
En is lh teszteltem.
Viszont elmentem vervetelre is a ciklus elso feleben es a masodik feleben is. Szerintem ajanlott mindenkinek, hogy tudja, hogy a hormonok rendben vannak. Mert az ad egy megnyugvast.
Illetve voltam nogyogyasznal is.
En is ugy ginwolom, hogy az LH teszt efy segitseg. Kovetkezo honaptol a hőmet is vezetni fogom.
Sok sikert mindenkinek 😊
Hivatalosan 80% esély van rá, hogy egy egészséges pár 1 éven belül teherbe esik. Ezen javít az LH teszt, ha jókor vagytok együtt, de nem garancia arra, hogy meg is fogan a baba.
Ahol nincs semmi probléma, ott gyakran első hónapban összejön, de ha 4 ciklusban ovulációkor vagytok együtt és nincs eredmény, akkor ott már érdemes elkezdeni keresni a problémát.
Sziasztok!
Olyanok válaszát várom akik ovulációs tesztet használtak.
Hány hónap után várható hogy sikerül a baba?
Nekem ez volt az első LH hónapom,akkor voltunk együtt amikor pozitív volt és utána nap is de sajnos nem sikerült :(
Egyébként a harmadik próbálkozós hónap.