Hétfőn lesz epehólyag eltávolításom. Hogy oldjam meg a problémám?! (tudásbázis)
Draga Mommy!
Igen jol vagyunk minden rendben!!!Remelem te is jol vagy!!Puszi
Szia!Ezt kinek irtad?
En mar fel eve tul vagyok a muteten es nem volt elkerulheto.Olyan gorcsom volt,hogy a mento vitt el es a holyag tele volt kovel.Azota,mint irtam annyi maradt,hogy hasmenesem van zsiros etkezesek utan.
Atya Úristen így rohan az idő?! Máár 1 éves ez a kis legény?! Kész "férfi"!!!
Remélem jól vagytok!! Üdv itthonról mommy
Örülök neki, hogy jól vagytok!!!
Egyre szebb ez a lurkó!!
Jobbulást kívánok neki!!!!!!
A hasnyálmirigy gyulladás életveszélyes állapot,nincs olyan hogy nem vizsgálnak meg...
Akkor be kell menni az ügyeletre vagy egyenesen a kórházba...sajnos sok tapasztalatom van benne.
(család)
Köszönöm szépen a segítséget!
Engem egyenlőre nem műtenek, mert a csőd szélén áll a kórház és arra sincs pénz, hogy megnézzék uh-n mi a helyzet, de pár hete iszonyatosan fáj a bal oldalt ugyanott mint jobbra az epe. Néha a vállba sugárzik és övszerűen hátra, és sárga hasmenéses székletem van. Szerintem ez hasnyálmirigy gyulladás :(
De a doki nem hajlandó megnézni, mert nem tudom igazolni hogy kontrollra kell járnom az epehólyag és veseciszta miatt. Már azon is gondolkodtam elmegyek magánba ott legalább rendesen megvizsgálnak. Mert ezzel már nem lehet játszani. Azt nem tudom mitől lenne, elvileg epekő okozhat hasnyálmirigygyulladást de az tudtommal nekem nincs csak polipok. Nagyon aggódom mert már nincs olyan nap, hogy valamelyik oldalt be ne görcsölne..
Szia Dinuss!!
Hogy vagytok ott a messze-távolban?????
Egészségesek vagytok????
Üdv neked és kis családodnak!!!! Mommy
Szia!
Hozzám műtét után bejött az orvosom és közölte,hogy semmilyen diétát nem kell tartanom!
Én így is tettem és semmi gond.Annyi van talán,hogy ha nagyon zsírosat eszek akkor rá fél órára megyek a wc-re mert meghajt.Amúgy semmi különös.Mikor műtenek?
Szia!
Nyolc évvel ezelőtt műtöttek, azóta nem volt komoly problémám, (görcsök stb ilyesmire gondoltam.)
Persze vannak bizonyos ételek, amikre oda kell figyelni,pl: szárazbab, kelkáposzta, ezek okoznak néha teltség érzetet. de egyébként semmi komoly. Ha kihagyok étkezést, stb, akkor sem történik semmi. Édességet is ehetek.
Bizonyos ételekre oda kell figyelni!!
Egyébként nincs úgynevezett epe diéta, az egyéni, hogy ki mire érzékeny!!!!!
Fel a fejjel!!!!
Szia!
Remélem minden rendben a műtét óta. Úgy néz ki hamarosan engem is meg kell műteni de hallottam olyanokat hogy nem lehet étkezést kihagyni, édességet enni stb..
Ez igaz? Mire kell figyelni ha az ember epehólyag nélkül él?
Köszi!
Minden jót Neked!
Szia mommy!!
Nagyon szepen koszonjuk es nektek is Bekes Boldog Unnepeket kivanok!
Szia Dinuss!
Békés Karácsonyt és Sikerekben, Egészségben Gazdag Boldog Újévet kívánok, neked és kis családodnak!!!
Örülök neki!!! :))
Sok- sok boldog pillanatot és jó egészséget kívánok neked és kis családodnak!!!!
Az még egy darabig látszik és az időváltozást jelezni fogja. De nem vészes és egy idő múlva az is majdnem teljesen eltűnik.
Ha nem vagyok indiszkrét, hogy sodródtatok olyan messzire? A férjed ott vállalt munkát?
További szép napot és jó egészséget kívánok neked és kis családodnak!
Mindenképp menj dokihoz! A polipról nem tudok olyan sokat, de ha az anatómia, élet- és kórtan alapelveit nézzük, akkor igen, lehetnek súlyos szövődmények. És előbb -utóbb úgyis kés alá kell feküdnöd. Jobb hamarabb túllenni rajta.
Remélem minden rendben lesz veled is. :)
Nagyon örülök, hjogy minden ilyen jól ment. :) És hogy a szüleid is tudtak segíteni, az szuper!
Remélem minden rendben volt a varratszedésen is. :)