Herkules pecsenyéje recept
A Herkules pecsenyéje hozzávalói:1 dl tejföl
5 dkg vaj
1 vöröshagyma
1 evőkanál mustár
1 evőkanál ribiszkelekvár
1 mokkáskanál őrölt bors
só
A Herkules pecsenyéje elkészítési módja:
60 dkg lapocka 1 dl száraz vörösbor A húst szeletekre vágjuk sózzuk borsozzuk.Az apróra vágott vöröshagymát a vajon üvegesre pároljuk,majd beletesszük a hússzeleteket és mindkét oldalukat pirosrasütjük.Aláöntjük a bort és 1 dl vizet.Fedő alatt puhára pároljuk. Sülés után kiszedjük a húsokat a visszamaradt pecsenyelét mustárral tejföllel és a ribiszkelekvárral összekeverjük.Összeforraljuk.A húsokat visszatesszük és még egyet forralunk rajta. Burgonyakrokettel tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2014. aug. 28. 23:35
A herkules pecsenyéje elkészítési módja és hozzávalói.