Hererák (beszélgetés)
Jó napot kívánok!
Januárban volt egy 5 perces herezacskó vérzésem!
Megduzzadt a herezacskó háromszorosára!
És amíg nem apadt le természetes méretére addig vérzett fürdés közben!
Nagyon eres vörös megnyult a zacskó!
Jobb here kemény mint a kö
Sajnos nagyon ritka az, ha az ilyen betegség után valaki nem meddő.
Ezért szokták ajánlani a spermabankot még a műtétek kezelések előtt.
17 éve volt az életem első nagy szerelmének, mostanáig legjobb barátomnak hasonló problémája. Urológia, Üllői út, Kékgolyó utca, kemo. A nyirokcsomókat eltávolító műtétre nemet modott, nekem mondták, hogy ennyi,....
Él, és virul viszont, annyi maradt, hogy trombózisra kell a gyógyszert szedni, mert a műtét után nem tették meg a kötelező intézkedéseket.
Viszont rengeteg erő kellett,----mindkét részről. Én akkor félig meghaltam. Kiadtam magamból mindent. Egy percig nem mondtam, hogy áttétje van, vagy nincs ----a szavaknak és a gondolatoknak fantasztikus ereje van.
Szia RaSa3.
Én nagyon pozítív vagyok és bizom minden jóban és reménykedem,hogy meggyógyul hisz ő életem szerelme és a lányom édesapja.
At áttétet csak azért emlegettem ,mert a májában találtak valamit.Innen indult most ez a rémálom.Most megy a héten vizsgálatokra és majd meglátjuk.Fájdalmai vannak és nagyon nehéz rávenni,hogy gondolkozzon pozitivan.
Szia Marcsi!
Először is megrovásba részesítelek, hogy miért? Hát, HONNÉT A FÉSZKES FENÉBŐL veszed, hogy itt áttét is lesz, amikor még meg sem vizsgálták!!!Követendő hozzáállás: NEM LESZ!!! NEM LEHET!! Így álljon hozzá a beteg is és feltétlen higgyen abban, hogy ebből ki fog gyógyulni, mert valóba ki fog gyógyulni ha akar. Gondolom akar. A mellette élő embereknek pedig épen, hogy csak tudomásul kell venni, semmi esetre sem elijeszteni! Mint ahogy te is teszed!!! NAHÁT!!!! A hererákból és a prosztata rákból ha időben észre veszik, még ha nem időben akkor is, nagyon nagy esély van a meggyógyulásra! Így is kell kezelni e betegséget! Természetesen ha valaki meg akar halni, akkor meg is fog, gondolom a beteg nem akar meghalni, tehát meg is fog gyógyulni!! Adja ISTEN!!
Egy 3 éve prosztata rákból gyógyuló beteg, aki már biztos benne, hogy elkergette a gyilkos kórt!!
szia! a páromnak tavaly vették ki az egyik heréjét.akkor 28 éves volt.hála nem voltak áttétek,rögtön az elején elcsípték neki.Írtó szerencsénk volt ,hogy a kisfiunk ugymond megrúgta ott neki.úgy vettük észre.
és mütét elött áll? vagy már megmütötték az illetöt?
Szia!
Nekem egy nagyon kedves, közeli ismerősömet műtötték a közelmúltban heredaganattal. Az egyik heréjét el kellett távolítani, de jól van. Nagyon jók a gyógyulási esélyek, talán a legjobbak a daganatos megbetegedések között!!!
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni a témával kapcsolatban.Tapasztalat vagy gyógyulási esélyek és minden evvel kapcsolatban.