Herendi porcelánt hogyan és hol tudok eladni? Segítenétek ötlettel? (beszélgetős fórum)
Melyik minta? Viktória, zöldséges...
A meisseni után szinte a legdrágább és leghíresebb porcelán a Herendi. Különösen a Viktória mintás...
Kisebb vagyont ér minden darab! Inkább zsíros kenyeret ennék, minthogy megváljak tőle!
És csak képletes árat adnak érte!
megnéztem ezeket amit írtál, Herend Golden Edge lesz az :)
már csak azt nem tudom, hogy akkor mennyi ér :D
Vagy Decor or, esetleg Decor or riche lehet a leírásod alapjána készleted, esetleg Hadik vagy Hadik simple.
Ehhez jön még hozzá a tényértípus, ami módosíthat, de hozzávetőlegesen így már tudsz keresni.
Amennyit érhet,úgysem kapsz érte,így az árat te szabod meg.
Porcelánboltos árakhoz úgysem viszonyíthatsz,mert ha onnan kihozod,már nem ér annyit.Szerintem antikváriumban nézd meg,ott ha meg is veszik,csak bizományba.
már próbáltam nézegetni, de olyat nem találtam ami az enyém... mármint formára, színre
ezért nem tudom, hogy mennyit érhet.
Én egy csomó Hollóházit akarok eladni.
étkészlet+kávéskészlet+teáskészlet+süteményes készlet+tortatál+csészés leveses.
Kék rózsa tipus. Talán számomra a legszebb.
Már hirdetem, de a kutya sem érdeklődik iránta.
Pedig nagyon kellene a pénz.
Express, teszvesz-vatera, helyi hirdetések, és minden ingyenes hirdetési oldal.
Tudtok valakit? Tökéletes nászajándék olcsón, féláron mint a boltban. Bár nekem többet ér, mert ajándékba kaptam..
azt sem tudom mit érnek :)
Csak van, nem használjuk, a pénz meg jól jönne...egyáltalán az árát hogy lehet megtudni?
További ajánlott fórumok:
- Vajon miért nem tudok eladni egyetlen vállkendőt...
- Lakást eladni ingatlanközvetítővel vagy anélkül érdemes?
- Fehér porcelántálban ki lehet keverni a hajfestéket vagy csak műanyagban és üvegben?
- Mivel lehet porcelánt ragasztani? Van egy talpas tányérom és lejött az alja. Próbáltam megragasztani kemény műanyagrag-val, de nem jó hozzá!
- Tudtok segíteni valami jó ötlettel, hogy gyorsabb és portalanabb legyen a csempézés?
- Posta törötten hozta a porcelánt, hogyan tovább?