Herebiopszia (beszélgetés)
Azért van pozitivum is a dologban, kicsit csökenthetett a gyolyók hőmérsékletén mert másképpen éreztem magam.
Jó lenne a módszer úgy néz ki de még bátorságot kell gyűjtenem hozzá...
Meg utánna kell nézzek ennek hogyan és milyen eszközzel lehet ezt biztonságosabban megcsinálni
Szia!
Sajnos a spermaképem ami ott szerepel az már 10 hónapos.
Azóta drasztikusan sorvadtak a heréim és nagyon fájnak is.
Az ősszel a viszér műtét előtt újabb spermaképet készitetek és remélem addig megáll a sorvadás is.
Azért gondolkodom egy kicsit előre mert ha már felvágnak valószínűleg azt is megcsináltatom, ha szükség lesz rá.
Sajnos a jelek alapján szükséges lesz...
Előtte 30 millió volt aztán jött a sorvadás...
Tudom.
Objektíven nézve igazad van.
Csak hát mégis szeretném ha maradna valami a lábaim között...
Azért "agyalok" ezen mert az orvos azt mondta a heresorvadásomra, hogy 20 ml-es heremérettel még el lehet minden szempotból éldegélni.
Szexuális élet, horminszint, arcszórzet, stb...
Pld ha kivágják az egyik herét a másik még ellátja a feladatot.
Azonban Nekem így 5+13=18 ml maradna...
Ezt is mérlegelnem kell...
Kedves Bcicus!
Még egyszer köszi az infókat és biztatást!
Hát akkor meg kell barátkoznom a 7 ml +15 ml-vel.
Aztán lehet az 5 ml +13 ml-vel ...
:-(
Ez nem túl jó hír.
Vissza nem nő, az biztos.
Nyilván valamivel kisebb, de nem észrevehető, persze neki elég nagyok vannak.
Nyugi túléled, a lényeg, hogy amit találnak az jó legyen.
Kedves Bcicus!
Köszönöm, hogy válaszoltál.
Ha nálatok ez már kétszer megtörtént és még nem fedezted fel a különbséget a golyókon akkor valóban nem lehet 2 ml a kivett mennyiség.
Arról van esetleg valakinek orvos által kijelentett adata, hogy az a rész amit kivesznek az visszanőhet-e még kifejlett (felnőt) here esetében?
Ez nem így működik.
Nem biztos, hogy 2 ml lesz, szerintem annál kevesebb nem tudom pontosan mekkora, de a páromén abszolult nem látszik, hogy már kétszer volt neki.
Téged érzésteleníteni fognak elötte, nyugi.
Viszont vegyél szűkebb alsógatyákat, hogy amíg gyógyult tartsa.
Sziastok!
Köszönöm hogy leírtátok.
Én eddig csak a malacon láttam ilyet igaz az érzéstelenítést nem kapott, de akkor ahoz lehet hasonlítani...:-(
De ez a legkevesebb kibirom valahogy...
Akkor ezek szerint ahogy sejtettem el kell bűcsúznom még 2 ml-től mindkét oldalt.
7 ml és 15 ml marad ... Nem túl biztató...
Arról nem beszélve ha meg kell ismételni másodjára akkor gyakorlatilag a bal herém 5 ml lesz, az gyakorlatilag már majdnem az mintha félig kiheréltek volna.
Mind két oldalt szoktak csinálni ilyen célból, hogy mindenhonnan tudjanak venni, mindkét heréből két helyről.
A műtét ha jól érzéstelenítenek akkor elviselhető és akár még aznap haza lehet menni.
Az el 1-1,5 hét elég kellemetlen, mert amikor felállsz vagy leülsz akkor hozzáéhetsz a sebhez. De nem olyan vészes.
Túlélhető. A páromnak már kétszer csinálták.
Kedves Jozsi.38
Köszönöm hogy válaszoltál.
Hamar begyógyúlt, vagy sokáig fáj a helye?
Azt hellottam azonnal haza lehet menni, bár úgy gondolom ez a dolog nagyon fájdalmas.
A golyó méret csökkenése akkor Nálatok gondolom nem volt probléma mert bőven volt miből kivágni.
Nekem jelenleg sajnos egyre csökken a golyóim mérete ezért nem mindegy menyit "vesztek" a kivágás során.