Henna festés mennyibe kerül, meddig tart és lehet-e sebhelyre festeni? (tudásbázis)
Én is kb 4-5000-re számítottam.
Sajna ezzel a fránya sebhellyel nem tudok megbarátkozni, utálom, ha bámulják:(
nekem nyáron a Balcsin festettek. Hát az ár változó 1.500.-ft-tól akár 10.000.-ig is.
2 hétig tart nagyjábó. Nekem ennyi volt, de sokat voltam vízben:)
Attól függ, milyen hennával fest a hennás. Van barna, és fekete (azt csak bevizsgált helyekről szabad).
Barna kevésbé tart, pár nap múlva lekopik. Fekete két hétig is fennmardahat (ez minta függő - ha vékonyvonalas akkor előbb kopik, kb. öt-hat nap alatt, ha masszívabb a minta, tovább marad)
Persze attól is függ, milyen helyen van, gyakrabban éri e mosás (pl. kézfej) vagy dörzsöli e ruha (derék tájt a nadrág...)
Még nem nagyon vagyok otthon a henna festetésben, fura, hogy ez eszembe sem jutott...
Egyébként 15 éves sebhelyről van szó, már teljesen begyógyult, de nyáron zavar a fürdőruciban, ezért szeretném valahogy leplezni.Gondolod, hogy felszívódik vagy ilyesmi?
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigy alulműködéssel lehet-e gyermeket vállalni?
- Ott lehet-e a fiam szülinapján?
- Felfüggesztett büntetés szerepel-e az erkölcsi bizonyítványban, és el lehet-e így helyezkedni valahol?
- Lehet-e egyszerre festeni és melíroztatni az ősz hajat?
- Lehet-e házilag feketére festeni ruhát?
- Szőke haj barnára festése... hányszor és milyen gyakran kell az elején festeni hogy ne dobja le?