Hcg szint 4.3 (beszélgetés)
Jó reggelt!
A ma reggeli teszt is ugyanolyan, mint a tegnapi... Nem is tudom, miért várok csodákat egyetlen naptól, hülye vagyok. Talán holnap :)
ha jol ertetem 26,26 volt a 28. napot a hcg-d ugye?
Meg a 28-ik nap elott neztek a hcg-det?
Ha magas volt a prolaktinod, akkor már önmagában az a csoda, hogy megfogantál, ugyanis a prolaktin a peteérést gátolja; nem csoda, hogy elvetéltél (sajnos). Ezt a tervezett gyermekvállalás előtt kell kezelni, nem közben, vagy utána. Remélem, folyamatban van nálatok a dolog. Az enyém rendben van, szerencsére.
Dokihoz meg azért nem tudok előbb menni, mert külföldön van; amint visszajön, az első rendelési napján én vagyok az első betege, hamarabb egyszerűen nem megy, ha a fejem tetejére állok se.
A hCG-t nem az én testem termeli, hanem a sárgatest. Ha nem termelődik elég az azért van az esetek 99%-ban, mert az embrió nem fejlődik rendesen, tehát életképtelen. Ez alól kivételt képez az az eset, amikor a progeszteronszint túl alacsony, ezért nem termelődik elég hCG, de mivel a testhő a progeszteron függvénye, esetemben ezt kizárhatjuk, tehát marad az életképtelenség.
Köszönöm a drukkot csíkügyben :) Én is "megbeszéltem" a kisöreggel, hogy húzzon bele, mert ez nem állapot :) Holnapra okosabb leszek.
Szia rekuczy!
Orvosnál voltam tegnapelőtt, akkor vettek vért. Két hét múlva megyek újra, kontrollra, addigra valószínűleg eldől, hogy mi lesz az embrió sorsa. Hormongyógyszereket inkább kihagynám, ha életképtelen az embrió, minek erőltetni. Inkább várunk még pár hónapot, mint hogy legyen egy beteg gyerekem...
Holnap reggel tesztelek egyet újra, hátha addigra szebb lesz a csík :) Köszönöm az infót, és igyekszem nem beleélni magam a dologba.
Sziasztok!
Egy másik fórumba már írtam, de sajnos nem kaptam választ, megpróbálom itt is, hátha.
Mi az első gyereket tervezzük, és bár 4 hónap után úgy tűnik, sikeresen is, furcsán viselkednek a tesztjeim.
A ciklus 27. napján halvány pozitív lett, 28. napon erősebb (aznap voltam vérvételen is, 26, 26 lett az érték, ami bár alacsony, még normális), majd a 29. napon halványabb, mint előző nap, ma meg, a 30. napon picit erősebb, de még mindig nem annyira, mint a 28. napon. Ez így normális?? Van valakinek hasonló tapasztalata? Minden teszt reggeli első vizeletből készült, és a reggeli hőm is stabilan 37 fok már egy hete.
[link] - en ezeket az ertekeket talaltam, kicsit elter attol, amit Vigyorex ir (illetve tagabb hatarokat jelol meg normalisnak, pl. 14.-15. napon a 17 meg normalisnak tekintheto)
Megbizhato, "orvosi" forrast meg egy istennek sem talalok.
tüszőrepesztőt nem kaptál?
mert amúgy csak nagyon minimális mennyiségű hcg van jelen a szervezetbe
lehet, hogy már elkezdődött valami, nem lehet tudni ilyen korán
Peterés után a 7. napon indul meg a beágyazódás, addig csak "vándorol" a megtermékenyített petesejt. Ebből az 5. napi hCG szintből még semmire nem lehet következtetni.
Referenciaértékek:
9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690
(ez laboronként kicsit eltérő lehet)
Igazából a 9. dpo előtt nem érdemes ezt nézni.
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Magas prolaktin szint
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Mert szinte mindig abbamaradnak a diétás fórumok!
- Kézilabdázni hobbi szinten, erre keresek Lányokat Budapesten!
- Aki szintén várja a "műhús" (sejtekből előállított) megjelenését a boltokban