Hazahozott kocsival. Azt jelenti, hogy tetszem neki vagy csak udvarias? (beszélgetős fórum)
Az, hogy hazavitt a szomszédod a boltból, nem jelent semmit.
Az már inkább, hogy segített a ház körüli munkában.
De most komolyan, miért nem célozgatsz, flörtölsz, leszel kétértelmű? Ha tetszel neki, veszi a lapot és elhív valahova. Ha nem, nem.
Elég könnyen meg lehet nálad ütni a lécet ha ezen vigyorogsz.
Ennek a Scherlock felhasználónak is szörnyű kommentjei vannak. Mindent tud, csak hasznosan válaszolni nem. Valami nagyon nem klappol nála. A belekötés az megy, máshoz nem ért.
Te hoztad fel a viszketést. Feltehetőleg megtapasztaltad és ezért következtettél erre.:)
😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
😄😄😄😄😄
Magadból indulsz ki?
Minek ez a fórum?
Ép eszű ember tudja, mit akar. 😊
Ő nem is házas, ahogy én sem vagyok az. Így nem kell semmiféle elvekről beszélnünk.
Nem értem minek ilyen hangnemben beszélned egy nőtársaddal. Gondolom neked is "viszketett" már egypárszor.
Te jó ég!
Ilyen megesett velem, is, csaj nem tetszett" úgy a szomszéd, ahogy neked.
Jó fej volt, lehetett vele ökörködni, és nem is gondoltam arra, hogy meg akar dugni.
A felesége is szép nő, és azt se hiszem, hogy gallyra vágott volna egy házasságot egy numeráért.
Nekem kábé apukám lehetett volna, szóval mint pasi nem is jöhetett szóba.
Az elvekről meg ne is beszéljünk.
Azt gondolom, neked viszket a puncid, és szívesen odatartanád.
Budapesten élek, elvisszük egymást amennyiben tudjuk a másiknak nincs kocsija, semmi hátsógondolat nélkül, merő empátia, hogy ne cipekedjen, ne tömegközlekedjen.
Ha valakinek szimpátián kívül más érzelme is lesz irányodba, tudni fogod, mert tudatja.
Hogy segített máskor, szerelem ügyileg nem jelent az semmit, lehet segítőkész, udvarias.
Nem bántásnak szánom, de lehet gyámoltalannak, "szerencsétlennek" lát téged és kedves ember lévén segít.
Gondolom van másik szomszédod is. Ott cipekedne, te is hazamész elviszed? Szerintem igen, és ez lehet egy idős néni, vagy bácsi is. Ez csak jóindulat kérdése...
Nem tudom, hány éves vagy, de nekem tizenéves korom óta nem kell fórum hozzá, hogy rájöjjek, hogy tetszem-e az adott pasinak vagy sem, pedig lassan 50 leszek...
További ajánlott fórumok:
- Hányingerem van a túl udvarias emberektől!
- Karácsonykor ha ír az ex, az csak udvariasság?
- Létezik, hogy egy férfi ennyire udvarias legyen, vagy akar valamit?
- A nő udvariasan hogy utasítja vissza a férfit?
- Előttetek kocsival fékeztek már be direkt azért, hogy belemenjetek? Ha valaki direkt veszélyeztet így, akkor lehet panaszt tenni valahol?
- Napköziből hazahozott lecke