Karácsonykor ha ír az ex, az csak udvariasság? (beszélgetős fórum)
Hát látod! Valaki feltette ezt a kérdést, én meg elgondolkodtam rajta, és úgy döntöttem, irok neki egy sms-t igy, karácsonyra. És milyen jól tettem!! :)
Amúgy azt mondta, hogy elhagyta a telőját, és jó, hogy irtam neki, mert nem volt meg neki a számom. Örült az sms-emnek. :)
És hát, már az első randi meg is volt. Már azt hittem, sosem találkozunk többet. És mégis. :) :)
Igen. Köszönöm!!!! :) Erre vártam egy éve. Már remélni sem mertem. De most jó. :)
Puszi. Jó éjt!
Ó, igen. Szuper volt. :L) 2 órát együtt voltunk, sok mindent megbeszéltünk, végül haza hozott és búcsúzáskor átölelt és megcsókolt. Azt mondta, hogy legközelebb, kicsit tovább megyünk.. :) :)
Most ez nekem nagyon jól esett. :)
Nem hiszem, hogy egy pár leszünk, de fogunk többször találkozni, és nekem már ez is elég. Köszönöm!!!!!!! :)
Örülök Neki! Remélem a továbbiakban minden úgy alakul, ahogy szeretnéd! :o))))
A mosolyból úgy vélem, nem csalódtatok egymásban és kellemesen telt ... :o)))
Na, megvolt ma a randi!!!! :)
Azért csak sikerült. Nem hittem, bár kicsit reménykedtem és megvolt. :)
Érdemes volt elküldeni azt a karácsonyi üdvözlő sms-t. :) :) :)
Örülj hogy nem volt bunkó,és gondolt Rád.. :D
bár valószínű oka van,hogy eszébe jutottál :) a kérdés,hogy mi... de erre Neked kell rájönnöd :)
Ok. Jó éjt!
De ne tépelődj, inkább aludj, pihenj. Szia.
Hááát... Igen. Azt hiszem igen. :)
Tényleg nem számítottam erre. Végül is jól tettem, hogy karácsonykor küldtem az az üdvözlő sms-t..
És kivártam. :)
További ajánlott fórumok:
- Csak én nem szeretem a karácsonyt?
- Segítség, karácsonyi zene!!!! Nézzen be mindenki aki csak tud!
- Ne csak Karácsonykor segítsünk!
- Miért csak karácsonykor jut eszébe mindenkinek adakozni?
- Az exem 5 és fél év után telefonon szakított velem. Szerintetek ha ő ír Karácsonyra csak akkor írjak neki sms-t? Ti mit tennétek?
- Miért csak karácsonykor tartják sokan fontosnak a szeretetet?