Haverok, buli, szendvics (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Haverok, buli, szendvics
Sziasztok:)
Nos mi szilveszterkor általában virslit eszünk franciasalival de mostanában már szendvicseket gyártunk ami nagyon egyszerű:
-1kg szendvics kenyér
-sonka,szalámi vagy amit ti szerettek
-sajt
-uborka(befőttes)
-piros arany(nem muszáj)
-tojás(nem muszáj)
az elkészítést szerintem nem kell leírnom mert nagyon egyszerű. Mi szilveszterkor egy kis zsúr kenyeret is szoktunk venni;) Sőt mi mindig egy kis tortával ünnepeljük meg az új évet:)
Én inkább a díszítést szoktam elkészíteni ami általában az étkező asztal terítése,a kinti díszek elhelyezése és még bentre is szoktam rakni díszeket:)
Van valaki aki egy egyszerű szendvicset nem tud elkészíteni????
Szögmérő sem kell hozzá.:-)))
Azért szilveszterkor nem hiszem, hogy bárki is lapkasajtos szenvicsekkel várja a vendégeit............
Mi 2en leszünk,de csináltam egy kis hidegtálat,kocsonyát,lencsesalit,sült húsit és lesz virsli is.
"Szilveszter lévén, ne a sört vegyük elő a hűtőből!"
Na de ha vendégeink inkább a sört szeretik?
Mondjam azt, hogy szilveszterkor nem illik?
Na, de ha én is azt szeretem?
Járjak ki akonyhába sörözni? és juszt se adjak a többieknek?
"Következzen a lapsajt, ezt természetesen mindegyik fajta szendvicsre ráhelyezhetjük. Minden egyes négyzetet vágjunk fel három csíkra, és egy kenyérre maximum két csíkot helyezzünk, egymástól viszonylag távol, hogy beterítsék az egész felületet, mégsem legyen túl sok belőlük. "
ne mondd már, hogy ezt is tudtad. hogy az uborka dőlésszögéről ne is beszéljünk!
;)
Nagy hiba, legalább a gépsonkát vártad volna meg :)).
Kóla, gépsonka, szeletelt kenyér, ez ám a szilveszteri buli.
Óriási.
Már annak, aki eddig nem tudott egy szendvicset összedobni.
Szerintem az ötlet jó: nem kell hosszasan a tűzhely mellett állni, s utána mosogatni sem, s az étel mégis finom és mutatós.
Az alapanyagokhoz pedig ki lehet választani az egészségeseket; pl. teljes kiőrlésű lisztből készült szendvicskenyeret venni, s egyéb, a más napokon használt, E-mentes hozzávalókat.
Ugrás a teljes írásra: Haverok, buli, szendvics
További ajánlott fórumok:
- Miért tapad le a szendvicssütőben a kenyér?!? :((
- Nemsokára szendvicset kell készitsek, szeretném ha megosztanátok velem, hogy ti milyen szendvicseket készitetek?
- Ti mit szoktatok a toast melegszendvicsbe tenni, amikor a "háromszög" szendvicset sütitek? Tippek, ötletek, finomságok...
- Ismertek valami jól bevált céget, aki finom szendvicseket gyárt és normális áron (Budapesten)?
- Hosszú utazáshoz milyen étel ötleteitek vannak, amit autóban is normálisan el lehet fogyasztani? Szendvicsek mellett...
- Buli a haverokkal?