Havanese kölyök a háznál! S.O.S. segítség kellene!!! (beszélgetés)
Nagyon hasonlítanak az enyémhez!Sok örömöt Neked a picihez!
nem , havanese mindkettő:)))
Nagyon tündéri a pici kutymid!!Csak nem Bolognese?!
Tarts ki állitólag csak 2 éves korukig kajlák DDDDDDDDD
örülök hogy jobban vagytok:DD
mi közben bövültünk D
Szia Kittyke!Végre kiderültek a dolgok,folpackot kakált ki a segítségemmel,hát kihúztam belőle szó szerint!Megkönnyebbültünk mindannyian az biztos!Már hozott neki a barátnőm speckó száraz tápot,azt nagyon szereti!Nem tudom leszoktatni egyszerüen a mindent lenyelésről!
Szia Ancsur,
Próbáljatok több száraz tápot adni neki, ha allergia akkor adjatok neki egy kis calcium sandozt az ivóvizébe, ha megint hányna.
Szia!Ma mentünk volna röntgenre,de nem mentünk mert nár nem hányt és nem ette a füvet,így nem láttuk értelmét elvinni.6 napig kapott gyógyszert,adtuk neki Salvus vizet,sok a sava valamitől.Ja,a gyógyi előtt 4 injekciót is kapott.Nem valami ellenálló Benji,pedig vigyázunk rá nagyon,hogy ne egyen meg semmi rossz dolgot!
Szia ,hogy vagytok?
talált valamit a Doki?
Köszönöm szépen!!!Hát még mi!
Drukkolok,hogy minél előbb helyre jöjjön szegényke!!!
Még nem tudni mi a baja,lehet étel allergia,és lehet hogy van valami a kis gyomrában idegen anyag.ma estig kapja a gyógyszert,ha nem javul akkor röntgen.majd meglátja Gabi mi legyen!
És erre kap most anitibiotikumot??Van valami neve is a betegségének?
folyamatosan eszi a füvet és hányt is míg nem kapta a gyógyszert.
képzeld megint beteg Benji!Most eszik már,de antibiotikumot kap most,aztán nem tudom mi lesz,azt hiszem röntgen.
gyere át a másik forumra ami itt van.
Szia!Köszi az infókat,ott gondolkodtunk tegnap a fresibe,hogy melyiket vegyük neki.aHills-t is néztük.Megvettük Benjinek a Real nature-t is,bárányosat és halasat választottunk.Sajna muszály konzervezni,mert én 3müszakba járok,a párom egész nap oda van.Megkereslek Téged is,illetve a kutymidat.
nagyon helyes a kutyusod:))
ja és kutyatápból kerüld a csirkéset és a magas fehérje tartalmúakat mert ezekre érzékeny a gyomruk.
Túl sok a főtt étel szerintem és 9 hónaposan már elég kétszer adni nekik. A dog chow jobb mintha pedigrét adnál de nem a legjobb ha a pénztárcád engedi adj neki hills't bárányosat és este keverd a tápot a fott ételel.
ne hari nem okoskodni akarok de nekünk ez bejőtt azóta sincs semmi gond vele.
Szia!9hónapos lesz 15-én.reggel kap szárazat/Dog Chow/,délben kap rizses húst és este rizses konzervet.Hétvégén általában húslevesből kapja a husit és zöldséget.Mindent szoktam a dokitól kérdezni,azt mondta ez így nagyon jó!
Szió, hát komoly baja lehet úgyanis ha a rizses - húsos diéta nem jó,az már gáz..
csak konzervvel nem szabad etetni mert hamarabb kialakul a fogkő. mivel és hányszor kap enni ? mennyi idős?
Szia Kittyke!Már próbáltam picur korától a csirkemellet rizzsel is,de az sem vált be sajnos!Remélem a salvus víz jó lesz és nem kellesz gyógyszert szednie.
Már megnézettem,hát sav túltengése van,salvus vízet kell neki adnom,és reggelente éhgyomorra szódabikarbónát.Ha nem javul,gyógyszert kap.Köszi a fresibe telcsiztem,mondták hogy van ilyen termékük.a husikat mindig főzöm neki rizzsel,hát megvan akkor mi okozza nála.remélem jó lesz minden,annyira sajnálom!
Szia Ancsur!
Én is csak ezt tudom írni amit Kittike is írt:)
Ha ennyit hány a kutyusod,akkor azért nézesd meg orvossal.Az oké,hogy egyszer-egyszer rossz a gyomruk,na de a mindennapos hányás nem normális:(
Esetleg probálj főtt rizst egy pici főtt csirkemellel adni neki , majd meg látod semmi baja se lesz:))
Szia a fressibe kapsz real nature mert a saját márkájuk:))
Szia!Real nature konzerv?Sehol nem kapok ilyet,ez borzalom.már mindent kipróbáltam és szegény Benji mindig hány!Reggelre állandóan epét.Hívtam a barátnőmet csaka Normaflort mondja+a fél szem B6 vitamint.
Okosak tudnak lenni ezek a kutyuskák:)
Képzeld el,annyira értelmesen néz ránk mikor nyugtatjuk,hogy várjon még picit ás megszépül,hogy meg kell zabálni teljesen!Most szomorú mert tudja hogy "anya"megy dolgozni.Össze-vissza puszilgat ilyenkor!
További ajánlott fórumok: