Bichon havanese vagy máltai selyemkutya? (tudásbázis)
a westie tényleg bújós, de olyan kétszínű tud lenni, nagyon okosak, de igazi kis genyók tudnak lenni, tényleg már arra gondolt az ember hogy direkt kiszúrásból csinálja amit és tudja hogy úgyis megússza, elég egy kis bújás.
Egyébként a miénket nem lehetett kint hagyni éjszakára, mert egész éjjel ugatott, ha volt valami ha nem, nappal meg hangját nem lehetett hallani teljesen mindegy ki, mi jött, de éjjel mintha felhúzták volna
Szia!
A màltai kicsit kisebb,mint a bichon.
A chivava valóban harcias,és a gyerekeket sem szereti.Szerintem havanese kutyust válaszd,ő ragaszkodó,nyugodt kiskutya.A szőre sem hullik:)Ugatàs:hàt hogyha foglalkozol vele,nem hagyod sokat magára,nem lesz vele gond szerintem.
Remèlem segítettem:)
Azt ne mondd, hogy a csivi reggeltől estig ugat....
Amúgy mit ugatnának? Bent vannak a lakásban.
Ugatnak ha jön valaki, ha gyanús zajt hallanak, jeleznek, mint minden kutya. A yorki is.
Egyik ismerősömnek két yorkija van. Egyik állandóan ugat, minden szarért, a másik meg nem. Na, erre varrjál gombot.
Sztem vegyél macskát. Az nem ugat sosem.
Egyébként ha olyan kutyát akarsz, aminek ugyan van szőre de nem hullik, és sosem vedlik, az pl a yorki.
De láss csodát, ő is ugat.
Jo pár ismerősöknek van csivavaja,es ugyanazt mondjak,sőt gyerekeket például nem szereti.A westie meg bujos,,ragaszkodó...Minden kutya fajtának más más a tulajdonsága,de ezek szerint ezt sokan nem tudjak....na mindegy.
Köszi mindenkinek a segítséget,hasznos volt....
A csivi sem idegbeteg.
Idegbeteg gazdinak van idegbeteg kutyája. Vagy ingerszegény környezetben "leszarós" gazdi mellett válik/válhat "idegbeteggé" egy kutya. Már ha ragaszkodsz ehhez a kifejezéshez.
Tök mindegy.. mindet sétáltatni kell.
Vegyél egy kínai csupaszat, és vágasd ki a hangszálait.. gond megoldva. :D
Vegyél egy interaktív ebet.
Ha nem raksz bele elemet, nem ugat.
További ajánlott fórumok:
- Jó időben lehet-e kint tartani a Bichon Havanese-t?
- Bichon Havanese 4 éves kan kutyám ma madarat vadászott. Kétségbe estem!
- Milyen árakon lehet venni mostanság pomerániai törpespicc vagy máltai selyemkutyát?
- A máltai selyemkutya mikor váltja a kölyökszőrét?
- Máltai Selyemkutya Társat keres!!!!
- Máltai selyemkutyások ide