Hátrahajló méhnyaka van valakinek? (tudásbázis)
Hát igazából nem tudok arányt mondani, meg lehetne nézni a Maria Treben gyógynövényes könyvben.
Én csak úgy magamtól készítek egy jó sötét színű, erős kivonatot, amit lehetőség szerint kicsit higítok csak, épp annyira, hogy elég legyen a beleülésre.
Kb.10 percig szoktam használni és utána még beleöntöm a fürdővízbe is.
Köszönöm szépen .
Hogyan kell kamillás fürdőt csinálni,mármint milyen arányban kell a kamillát a vízbe rakni.
Nekem is az van, és mostanában én is ilyen problémákkal küszködöm.
Hamar felfázom és akkor fáj a hasam, meg bal oldalon szúr. De én igazából nem arra gondolok, hogy a hátrahajló méh miatt, csak érzékenyebb vagyok.
Próbáld meg a kamillás ülőfürdőt, én is időnként használom.
Köszönöm.
Igen sajnos már magam sem tudom eldönteni mitől is fájdogál a hasam.Sajnos az orvosok sem.
Nekem mostanában sokat fáj az alhasam,azt mondta a dokim hogy, lehetséges,hogy attól van.
Ezért lennék kiváncsi,hogy másoknak akinek ilyen próblémája van okoz e neki valamilyen gondot.
Igen ez biztos igaz,tapasztalat.
Arra lennék kivánicsi,hogy valakinek okoz-e fájdalmat.
Barátnőmnek van hátrahajló méhe-ezért császározták állítólag.
Nem tudom,hogy okozott-e neki problémát-viszont nehezen esett teherbe-de lehet nem ettől.
További ajánlott fórumok:
- PCOS és hátrahajló méh. Szeretnék beszélgetni sorstársakkal.
- 13+4 hetesen még mindig hátrahajló méhem van, félek, hogy a nyomás miatt elhalhat a babám
- Betöltött 40 hetes terhesen mondta már valakinek az orvosa, hogy a méhszáj még teljesen hátrahajlik? Mi lett a folytatás?
- Erős, percekig csillapíthatatlan csuklófájdalom támaszkodásnál vagy a kézfej hátrahajlításánál. Mitől lehet?
- Mitől lehet probléma a karommal? Ha hátrahajlítom és feszül, fájni kezd vagy ha fogok valamit pl. telefont, zsibbad is a kisujjamig.
- Érdeklődni szeretnék, hogy állapítottak meg-e valakinek már vérzékeny méhnyakat. Mitől lehet?