13+4 hetesen még mindig hátrahajló méhem van, félek, hogy a nyomás miatt elhalhat a babám (beszélgetés)
Szia!
Ne aggódj nem lesz semmi baj,hiszen ahogy múlnak a hetek jobb lesz .Nekem is hátrahajló a méhem,van 3 csodás gyerkőcöm és nem volt ezzel semmi baj.
S bizony a neten nagyon sok hülyeséget írnak,de néha jót is.Csak akkor stresszeled magad és az nem jó sem neked sem a babónak.Jó babavárást és jó egészséget Neked és a Babának is!! :)
Szia!
Nekem is hátrahajló méhem van. Úgy tudom, hogy ezen a szülés "segít". Nekem mind a két baba császáros, így nekem hátrahajló is maradt. Az első után mondta is a doki, hogy a teherbeesés nehezebb így. :)
Ne aggódj!!
Ez csak a teherbeesést nehezíti meg.A spemiumok nehezebben tudnak a megfelelő helyre jutni.
Később már nem okoz gondot)
Szedj magnéziumot,ha fájdalmaid,keményedéseid vannak.Ne aggódj) A baba szépen nő,csinál magának helyet))
Kitartást!!!
Ha ennyire aggódsz, nem tudsz esetleg egy másik nőgyógyászhoz elmenni?
A hátrahajló méh, az hátrahajló is marad! Később sem fog változni, csak nő és nő a terhesség során! Átestél a kritikus 12 héten, innentől már azért elég csekély az esélye, hogy bármi is történjen!
Van egy zárt klubbunk!
2013 októberére várt babák klubja :) a neve!
Ha gondolod csatlakozz hozzánk! Bármi kérdésed merül fel időközben tudunk segíteni, tanácsot, adni! Vagyunk már egy páran!
hát ja, erre már sajnos rájöttem. :(
az orovsom azt mondta, akkor van baj, ha nagyon fáj. de ez mindenkinél más.
Én úgy tudom, hogy a hátrahajló méh csak a teherbeesést nehezíti meg, a babára nincs veszélyel!
Nem tudom, hogy szedsz e magnéziumot! Ha nem akkor próbáld ki, a méhösszehúzódások miatt amúgy is kell szedni! Ez sokaknak segít a hasfájásban! Szerintem csak tágul a méhed és emiatt érzed a fájdalmat, ez ilyenkor természetes! Én 17 hetes vagyok, nekem is fájdogált az elején! Ma már jobb, nem kell megijedni! De mindenesetre a saját megnyugtatásod végedt, beszélj erről az orvosoddal!:)
Boldog babavárást!
Nekem van egy ismerősöm,neki is hátrahajló méhe van,és 3 gyönyörű leányzó anyukája.
Nem hinném,hogy ártana a babának.Ne aggódj nem lesz baja.
De beszélj erről az orvosoddal,ő majd biztos megnyugtat.
Napok óta fáj a hasam, és ma már keresztcsontomnál is. Nem vészes, a nőgyógyáshoz csak szerdán megyek, de olvastam, hogy ha nem jön elő, és bent marad a méh a keresztcsontoknál, akkor nyomás hatására elhalhat a magzat. Mit tegyek? Hívtam az illetékes sztk-t és a hétre már nincs időponjuk.
Úgy tudom, hogy a nőgyógyász elő tudja emelni.
További ajánlott fórumok:
- Társsal az oldaladon egyedül lenni, ennél nincs nyomasztóbb...!
- PCOS és hátrahajló méh. Szeretnék beszélgetni sorstársakkal.
- Betöltött 40 hetes terhesen mondta már valakinek az orvosa, hogy a méhszáj még teljesen hátrahajlik? Mi lett a folytatás?
- Erős, percekig csillapíthatatlan csuklófájdalom támaszkodásnál vagy a kézfej hátrahajlításánál. Mitől lehet?
- Mitől lehet probléma a karommal? Ha hátrahajlítom és feszül, fájni kezd vagy ha fogok valamit pl. telefont, zsibbad is a kisujjamig.
- Spirál hátrahajló méh esetén?