Társsal az oldaladon egyedül lenni, ennél nincs nyomasztóbb...! (beszélgetős fórum)
Akkor osszál ,szorozzál ,és vond le a következtetéseket,egyszerűen ,mint egy egyenletben.
Nem szereted már a férjedet,de ha okot keresel a válásra,akkor az még jobb,és nyomósabb érv ,hogy durva a gyerekeddel.
A házasságod befuccsolt,ez úgy tűnik tény.
Először ezt old meg,aztán jöhet a többi vágy,álom ,és egyéb ,amit még szeretnél tenni az életeddel:)))
X=kezdj új életet .
Aphrodite!
Ne a kicsit féltsd a változástól! A kicsinek sokkal rosszabb, ha te boldogtalan vagy, feszültség és veszekedések közepette éltek. Inkább pont Ő és magad miatt kéne végre végiggondolni, hogy mit is akarsz jelen helyzetben kezdeni, dönteni, és lépéseket tenni érte!
:o))
:o))))))))
Alapvetően mind ezt szeretnénk .... :o))
Női butaság? Előfordul. A pasikkal is. Senki nem tökéletes, és mindenki hibázik olykor ..... igyekszünk a tőlünk telhető legjobb döntéseket hozni az adott pillanatban, helyzetben, utólag kiderül, hogy mennyire sikerült ..... mindenki a saját tanulóútját járja. :o))
De megértem, ha bosszant .... :oD
Én csak gondtalanul szeretnék csevegni, mert a saját háborúmat már megvívtam.
Lehet, hogy a beszólásaim nem túl empatikusak, de időről-időre elborzaszt egy-két emberi sors.
Csak azt szeretném, ha mindenki felébredne és látná is a saját életét.
Nagy szavak és hülye szavak , de nem a rosszindulat vezérel. Egy dologra tudok csak berágni, és az a női butaság.
Csak tudnám, hogy ezt miért pont egy női portálon írom?
Ha le szeretnéd írni, írd! Meghallgatjuk, ha véleményt kérsz, kapsz! :o))
Mindenki másért van itt. Már mint a portálon. Van, aki szórakozni, gondtalanul csevegni, van, aki azért, hogy kiírja magából a bánatát, van, aki segítséget szeretne, van, aki beszélgetni arról, ami őt foglakoztatja ...... mi ezzel a baj? Nem vagyunk egyformák .... :o))
Végül is nem akarom bántani. Személy szerint Őt semmiképpen. Van mindenkinek bőven épp elég problémája.
De könyörgöm, ne indítson senki ilyen komolykodó témát, akkor már inkább dumáljunk valami kellemesebbről.
Talán én is írjam le nektek, hogy milyen a társas magány, és esetleg beszéljünk arról is, hogy egy párkapcsolat mennyire meg tudja nyomorítani az emnber egóját?
Tudom.
Muszáj:))
Miért vagy dühös? Bár nincs itt a téma indítója, azért sok jó vélemény össze lett itt írdogálva.
Nekem például hasznosak voltak.
Hol vagy kedves téma indító???
Miért vagyok ilyen rohadék, hogy nem tűnsz számomra hitelesnek?
Asszem én is indítok valami frankó fórumot.
Mondjuk életem ballépései címmel, vagy valami ilyesmi.
Szerintem, ha valakinek valami problémája van, akkor itt a neten megteheti azt a luxust, hogy teljesen őszinte legyen és ne ilyen komolynak tűnő címmel indítson egy fórumot.
Természetesen kivételt képeznek ez alól a hogyan fogyjunk 1 hét alatt minimum 10 kilót és a mellplasztikás fórumok, mert számukra ezután is bármilyen témaindító okosság megengedhető és teljesen helyénvaló.
További ajánlott fórumok:
- Te mit választanál egy kisgyermekkel az oldaladon?Biztonság=megalkuvás avagy a lángoló szerelem, meglátjuk mi lesz belőle alapon..?
- Mi lehet ez a nyomasztó zene?
- Lakótárssal vagy egyedül élni? Melyiket a jobb?
- Rég láttam számomra ilyen nyomasztó filmet, mint a...
- Kínos és nyomasztó
- Nagyon nyomasztó volt számomra az új Avatar film. Ennyire...