Mi lehet ez a nyomasztó zene? (tudásbázis)
Ahh a rejtély megoldódott :D Meghallgattam, ez inkább chill, nekem kb. delfinek jutnak eszembe róla. Valószínűleg ha ismertem volna se jutott volna eszembe hogy esetleg ez lehet :D
Úgy értettem, hogy úgy írtam mintha öregek lennénk. Elnézést! Én sem vagyok öreg! 🤪
Ahahaha én is ezt csináltam, de haragudtam Jaksora hogy bele kellett pofaznia. 😂
Jaaa! Tényleg! 😂
Azért a CD egy felüdülés volt!
Én is ugyanezt csináltam! :) és ezért imádtam a Pilis rádiót, mert ott nem ugattak bele, fel lehetett venni elejétől a végéig. Ja volt kívánság műsor, így nem egyszer tudtam kérni számot. "kinek küldöd?" - "Mindenkinek, aki szereti" :) azaz csak magamnak, hogy fel tudjam venni kazettára :)
Közben meglett a zene más felületről. Dankann & Aqua diva - i keep breathing , így utólag már csak a hang miatt para
Kicsi régi fos rádióm volt. Csak a helyi Kék Duna rádiót tudtam fogni. Ott beledumált.
De B. Tóth Lackó mindig leadott a Poptarisznyában 3 számot pofázás nélkül a magnósoknak.
Szalagos magnónk volt😀😀😀😀
Basszus!
Kora esténként 2 órán keresztül volt a rádióban kívánság műsor.
Ott ültem és vettem fel a számokat. Milyen dühös voltam mikor már ment de a műsorvezető még dumált. 😂
Kazetta 👌 na de nem vagyok öreg 🤔
Imádtam! De azért eléggé csúnya volt!
Kazetta. Drága élet!
Mindent kazettàra vettünk fel! Na az öregek...😂
Anonim! PPK-Resurection? Nincs több tippem! 😂
Áá tényleg a Jáksóba én kb. szerelmes voltam. 😂😂 El is felejtettem teljesen, lehet az agyam így próbált megóvni az emléktől. :D Abból a toplistás műsorából vettem fel kazettára számokat... Ahh 😩
Rádiót kb 1999-2001 között hallgattam rendszeresen. Reggelente suli előtt Petőfi rádión kívánságműsor ment, este 6 kor meg Danubiuson Jáksó. :)
Jóég, de sok idő eltelt. Jó volt. 🥰
Nekem a klip eszembe sem jutott, mert azt írta hogy rádió :D De amúgy igen, a MTV meg a többi az azért ment, csak nekem valahogy a rádió többnyire kimaradt :)
Nekem eszemben van amúgy a Ppp (nem találom) az pont ilyen nyomasztó. Viszont régebbi mint 2007. Szerintem
Én is agyalok! Azt még nem kèrdeztük, hogy esetleg klipet nem látott? Régen sokat klipeztünk. Gondolom te is! 😊
Azt akartam írni, hogy nálunk talán nem volt annyira felkapott, max. a Teardrop c. számuk, csak az egerem önálló életre kelt. :)
A Massive Attack-nek vannak még ilyen fura effektes számai, pl. az Inertia Creeps jutott most eszembe, de abban férfi vokál van. [link] Nálunktalán
Imádok amúgy így nyomozni, csak nagyon kevés kiindulási alapot adtál :D de ha eszedbe jut még valami róla, akkor ne tartsd magadban!
Nagyon kevés zene van amit valaki valahol betilt. Pl. ezt sem.
[link]
Sajnos, más nem jut eszembe. Örültem volna, ha az.
stílusra Morcheeba: Even though van hozzá legközelebb, de ez annál is parább
az meglehet h nem volt akkora sláger
Vagy nem volt akkora sláger.
Nem hinném hogy be tiltották volna.
én is :D :D nem értem miért nincs fent sehol. lehet annyira para volt hogy betiltották volna?
Annyira kíváncsi vagyok. Remélem, kiderül. :)
További ajánlott fórumok: