Jó lenne egyszer nem valami nyomasztó rémséget álmodni éjszaka. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ne haragudj ,de a tehén üldöz-nél felröhögtem😀
Vizuális vagyok és elképzeltem😁
Együttérzek veled!
Nekem olyan zaklató álmaim vannak, amikre rémülten ébredek fel és visszaaludni sem akarok, nehogy folytatódjon; nem is tudok, meg kell várnom az "észhez térésemet". Ez akár órák hosszat vagy aznapi felkelést jelent.
Rémálmaimban halálos vészhelyzetbe került gyerekeket kell(ene) ki/megmenteni.
Én csak kedvességeket álmodok mert szép a lelkem!
Bár a múltkor felszálltak a terroristák a vonatra álmomban!
Nekem annyi is eleg, ha neha Enissära gondolok...
Löttek az älmaimnak..-)))
Édesapám mondta mindig, hogy nem mer elaludni.
Beszélgettem vele, hogy amikor lefekszik próbáljon szépekre emlékezni, a fiatalkori bálokra, szerelmeire .....hiába beszéltem csupa jóról neki, az álmai nyomasztóak maradtak.
Nagyon sajnáltam miatta. Csak reménykedni tudok, hogy nekem nem lesz ilyen sosem.
Ritkán van ez a 3 visszatérő álmom, zuhanás, vagy egy fekete kutya, vagy egy tehén üldöz. Egyik állattól sem félek a valóságban.
Kívánom, hogy valahogy oldódjon meg minél előbb, mitől vannak ezek az álmaid, mert rettenetes rossz lehet.
Esetleg pszichológushoz fordultál már vele?
Az ilyen panaszra ott volt a régieknek a válasz: "ne aludj, nem álmodsz!"
Megérne egy misét utánajárnod, hogy miért vannak rémálmaid.
Ha az éjszakáid szorongásban, félelemben telnek, nem pihentető az alvásod, az hosszútávon szívproblémákhoz, magas vérnyomáshoz vezethetnek.
Nem tudhatjuk, hogy milyen álmaid vannak, de kerüld az olyan helyzeteket, amelyek felzaklatnak, a szörnyűségeket közvetítő műsorokat (Tények), a politikai műsorokat.
Esetleg tarts kutyát, macskát vagy nevelj növényeket.