Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Jó lenne egyszer nem valami nyomasztó rémséget álmodni éjszaka. fórum

Jó lenne egyszer nem valami nyomasztó rémséget álmodni éjszaka. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

15. tien (válaszként erre: 7. - Enissa)
nov. 7. 11:04

Ne haragudj ,de a tehén üldöz-nél felröhögtem😀

Vizuális vagyok és elképzeltem😁

14. srcrss
nov. 7. 09:19
Nincsenek rémálmaim. Nem tudom, miért.
13. Szegfűrózsa (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 7. 08:54

Együttérzek veled!

Nekem olyan zaklató álmaim vannak, amikre rémülten ébredek fel és visszaaludni sem akarok, nehogy folytatódjon; nem is tudok, meg kell várnom az "észhez térésemet". Ez akár órák hosszat vagy aznapi felkelést jelent.

Rémálmaimban halálos vészhelyzetbe került gyerekeket kell(ene) ki/megmenteni.

12. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 7. 01:35

Én csak kedvességeket álmodok mert szép a lelkem!

Bár a múltkor felszálltak a terroristák a vonatra álmomban!

11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Enissa)
nov. 6. 19:51
A szorongással kapcsolatban (mert azt tartom a fő oknak) már két pszichológushoz is jártam (hónapokig) , nem igazán tudtak segíteni.
10. Hansika (válaszként erre: 9. - Enissa)
nov. 6. 18:07
drägasägom, csak viccböl irtam äm..-))
9. Enissa (válaszként erre: 8. - Hansika)
nov. 6. 18:04
Nyomd be a del gombot, vagy installáld újra a "rendszered" s nem lesz sosem problémád.
8. Hansika (válaszként erre: 7. - Enissa)
nov. 6. 17:58

Nekem annyi is eleg, ha neha Enissära gondolok...

Löttek az älmaimnak..-)))

7. Enissa (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 6. 17:21

Édesapám mondta mindig, hogy nem mer elaludni.

Beszélgettem vele, hogy amikor lefekszik próbáljon szépekre emlékezni, a fiatalkori bálokra, szerelmeire .....hiába beszéltem csupa jóról neki, az álmai nyomasztóak maradtak.

Nagyon sajnáltam miatta. Csak reménykedni tudok, hogy nekem nem lesz ilyen sosem.

Ritkán van ez a 3 visszatérő álmom, zuhanás, vagy egy fekete kutya, vagy egy tehén üldöz. Egyik állattól sem félek a valóságban.

Kívánom, hogy valahogy oldódjon meg minél előbb, mitől vannak ezek az álmaid, mert rettenetes rossz lehet.

Esetleg pszichológushoz fordultál már vele?

6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Amaunet)
nov. 6. 17:07
Kb 12 éve nem nézek tv-t, hírműsorokat pláne nem. Sajnos ezek nélkül is nagyon stresszes vagyok, betegségektől, a családtagjaim legújabb hajmeresztő hülyeségeitől, a bizonytalanságtól, gyakorlatilag mindentől képes vagyok szorongani. Az álmokban az a legrosszabb, hogy nem erőszakosak, pl.zuhanás, üldözés, lövöldözés meg ilyenek, inkább nyomasztónak és gyomorforgatónak nevezném őket. Legtöbbször meghal valaki vagy temetnek valakit (olyat akit szeretek) vagy természeti katasztrófa történik 😦
5. csemár (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 6. 12:26

Az ilyen panaszra ott volt a régieknek a válasz: "ne aludj, nem álmodsz!"

Megérne egy misét utánajárnod, hogy miért vannak rémálmaid.

4. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 6. 11:46

Ha az éjszakáid szorongásban, félelemben telnek, nem pihentető az alvásod, az hosszútávon szívproblémákhoz, magas vérnyomáshoz vezethetnek.

Nem tudhatjuk, hogy milyen álmaid vannak, de kerüld az olyan helyzeteket, amelyek felzaklatnak, a szörnyűségeket közvetítő műsorokat (Tények), a politikai műsorokat.

Esetleg tarts kutyát, macskát vagy nevelj növényeket.

3. Cukormókus* (válaszként erre: 2. - Michelle.r)
nov. 6. 10:53
Milyen következményei lehetnek?
nov. 6. 10:49
Jó lenne, ha megkeresnéd az okát, mert hosszú távon nagyon súlyos következményei lehetnek a rossz alvásminőségnek.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook