Hatásos köhögéscsillapítót mit lehet adni egy 3 évesnek? Várom a véleményeteket. köszike. (tudásbázis)
szia drága
ha még nem irtam volna
ne félj kipróbálni 2 gyereket és 3 kölcsön gyereket neveltem fel a tapasztalat onnan
este lefekvéskor 1 böröshagymát pucolj meg ( a héja jó lesz hagyma teának , ha tiszta a héj)
a hagymát szeleteld fel karikára és tedd egy tányérra, abba a helységbe tedd a padlóra ahol alszik a gyerek, meglátod már egy nap után is a köhögés látványosan elmarad,
ezt amikor hallod a köhögést a sipolást, a hörgést használhatod, fertőtleniti a levegőt, kitisztitja a légutakat, és a szervezet öngyógyitó rendszerét engedi dolgozni, és nincs mellékhatása, és olcsó. és garantáltan használ.
másnap ki lehet szellöztetni, és nem lesz kellemetlen hagyma szag.....
ha kipróbáltad, és folytatni akarod keress meg....
ha fontos a gyerek egészsége számodra, akkor rajta
üdv
mari
Nekem a gyerekorvos azt monta,hogy ha nagyon erölteti a köhögés adjak neki Erigon szirupot.Nagyon jól felszaggatja a köhögést és csillapítja is.Kipróbáltuk és nagyon jól bevált.Ajánlom mindenkinek.....
Ja a Stodált is kipróbáltuk az is nagyon jó.Száraz köhögésre is.Homeopátiás szer.Méga gyerekeim arcüregéből és homloküregéből is leszedte a váladékot...
Allergia esetén is nyugodtan adható:) (én is az vagyok)
Két évesnek naponta kétszer egy teás kanállal.
Amúgy napi 4-5-ször nyugodtan lehet egy-egy evő kanállal.
Mielőtt elfogyna, készíts frisset. :) Ez tényleg nagyon hatásos:)
Ezt még nem hallottam, komolyan mondom kiprobálom!
Két évesnek adhatm? Gondolom, aki allergias annak nem jo.
Napi hányszor és hány napig?
Nekünk az Erigon szirup jött be. Mellkasra még szoktam kenni Luuf-ot. Nagyon jo az is.
Sajna nekünk a méz, lándzsás utifü nem jo, mert allergiásak vagyunk a növényekre. 2 évesen derült ki.
Szia!
Szerintem is mindenképpen vidd orvoshoz a kicsit - amúgy nekünk megelőzésre nagyon bevált a gyerek kalcium. Azóta szinte soha nem köhög a kisfiam. Ha érdekel, privátban írok róla.
Szia!
Nekem másfél éves a gyerek,de a gyógyszt.-ban lehet kapni Erigon szirup-ot, recept nélkül, nekem az vált be, de a száraz köhögésre.
Ha nem muszáj nem viszem olyankor dokihoz,nehogy összeszedjen mást is.
Szia!
Nem adnék köhögéscsillapítót, hanem inkább köptetőt, hogy felszakadjon és kijöjjön alerakódás, nehogy komolyabb baja legyen. Az én kislányom két és fél éves, neki Mucoprontot adtam, és 3 nap alatt kijött minden, ami köhögtette.
De szerintem lássa orvos is, hogy nehogy sima náthaként kezeld az esetlegesen komolyabb fertőzést, és a szövődményei gondot okozzanak.
További ajánlott fórumok:
- Több köhögéscsillapítót is próbáltunk és nem használnak, mit tegyek hogy elmúljon 3 évesem köhögés?
- Milyen természetes köhögéscsillapító van, amit lehet várandósan használni? Kakukkfű?
- Hurutos köhögésre milyen köhögéscsillapítót ajánlanátok 4 éves kisfiamnak estére?
- Tud valaki jó köhögéscsillapítót ajánlani?
- A tél fontos gyógyszerei: köptetők és köhögéscsillapítók
- Kinek mi a tapasztalata a RHINATHIOL 1 mg/ml köhögéscsillapító szirup használatával?