Hasznos célt is szolgáló apróságok, amiket sosem használok: (beszélgetős fórum)
Sosem használom az asztali táska-asztót, aminek a fülét fel lehet csigában tekerni és mágnesesen odakapaszkodik az akasztó közepében található nagyon csecse díszítéshez.
Kettőt is kaptam, egyiket sem használom, pedig tényleg praktikus lenne - ha nálam lenne, amikor kéne :P
És ma már nyugodt lélekkel késem el mindenhonnan.
:DDD
Én még telefont sem, persze állandóan nálam van a mobil, de nem nézek az órára.
Régebben sokat rohangáltam ide- oda, és nem akartam állandóan azon idegeskedni, hogy elkésem, ezért szoktam le az óráról.
:)))
Szép napot Mindenkinek ! Arra lennék kíváncsi, ki mit nem haszál , ami nélkül más esetleg meglenni sem tudna.
Én például egyszer sem használnám az óra/telefon szundi funkcióját. Hogy 5-10-20percenként felébresszen egy modern csoda a békés szundikálásból, nekem nagyon rémisztő. Egyébként sem szeretem, ha felkeltenek ... :)
További ajánlott fórumok:
- Avon kozmetikumokat használók fóruma!
- Idegesít, ha ... (mindennapi apróságok, amiktől ki tudnánk futni a világból)
- Reformélelmiszereket használok! Mit? Hogy? Miért? Osszuk meg tapasztalatainkat.
- Mit tegyek, hogy ne vizesedjen a fal, ne párásodjon az ablak és ne penészedjen minden? Szavo sprayt használok, de hetente kell, az a baj.
- Zepter-t használók, segítsetek, ég, amit belerakok, mit csinálok rosszul?
- Miért van az, h egyedül élek és 12-13köbméter vizet használok két hónapra, pedig nem mosok, és nem főzök?(5napja új óra, és már 1köbméter)!!