Használtatok már tescos pelust? Milyen és melyiket érdemes venni? (tudásbázis)
Én nagyon szerettem a tescos pelust, semmilyen panaszunk nem volt rá.
Nem irritálta, nem eresztett.
Nekem is ajánlották, de maximálisan bevált.
Egyszerűen csak tescos-at. Amilyen a baba méretéhez igazodik. Nekünk is bejött, szeretjük.
Pampers-t utálom, mert vékony. A Libero viszont jó vastag, az a legjobb.
Szia!
Nálunk a Pampers nem vált be. A tescósból a lila vagy pedig a Liberó. Ezeket tudom ajánlani!! MÉg a Lidlis pelus is jó :-))
Ok, köszi!
Egyelőre vettem pamperst, 108 db, 44 ft darabja most, fogalmam sincs mi az az ár különben, ami már olcsó pelenkának számít, és le kell csapni rá:)
Még van időm tájékozódni:D Most gurultunk a 32.hétbe:)
a lila tescos-t vettem én is egészen addig amíg eyszer csak kihajtottam és egy csótányt nem találtam benne!!!!:(:(:(
addig semmi bajom nem volt vele!
A lila Tescos ugyanolyan jó, mint a márkás pelusok, a lányomnak bevált.
Akkor nem tudtuk csak használni, amikor még zömmel anyatejes volt, de már forgott, kúszott, ugyanis kifolyt belőle a kaki. Amióta szilárdabb a széklete ezt használjuk, ha akciós. Ha nem akciós, akkor viszont szinte ugyanolyan árban van, mint pl. a Libero, így olyankor inkább azt veszem.
Most úgy áll a dolog, hogy napközben lila Tescos, éjszakára egy mérettel nagyobb Libero kell.
Újszülött korában is főleg a Liberot használtuk, jó volt, akárcsak a Huggies. A Pempers nála nem vált be.
A lila Tescos pelenka a legjobb!A kék csomagolású nem nagyon jó,mert csörög! :)
Nekünk a lila vált be,és a Libero!
A fehér tescos műanyag, semmire nem jó. Viszont a lila, nagyon tuti! Mi már évek óta azt használjuk, második lányom csak az első hónapban kapott liberot. Ami még ugyanez az olcsó, de jó kategória, az a lidlben és a pennyben kapható pelenka. Olcsó, jó.
Bocs, nem reklám.....csak tapasztalat.
Jajj, remélem ez nem számít reklámnak! :SSSS
Ha az, akkor kérem törölni! :SSSSSSSSS
Ez így van! A lila tescos a jó, de mi már leszoktunk arról is, mert árban sokkal jobbat találtunk.
Gazdaságos nadrágpelenkát veszünk, anyagra ugyanolyan mint a pampers, vagy huggies, nagyon jó, rugalmas a derékrész, többféle színben, méretben és nagyon kedves, babás mitákkal lehet kapni. 100-as csomagban szoktuk venni, bár a párom most csak 54 db-ot kapott, 12-25 kg-os, 36 Ft/db, azaz 54 pelus 1944 Ft.
Nagyon sajnálom, hogy csak nemrég találtunk rá erre, mert sokat spórolhattunk volna meg rajta, most meg már hamarosan elhagyjuk a pelust! :)
De nagyon tudom ajánlani mindenkinek, bababoltokban, és kisebb (a száz forintosokhoz hasonló) trafikokban érdemes körülnézni, rákérdezni.
Sziasztok,
nekünk egyelőre az összes(5) kipróbáltból kifolyt a kaki,de valszeg azért,mert még anyatejes a kislányom.A pisi csak a Hu..ies-ből jött ki.
A Tescós lilát még nem próbáltuk.
Heh heh heh Pitzburg! :P
Kicsit visszatértem ide, új tapasztalatokkal!
Elmentünk vásárolni, Tescoba persze, és azt látjuk, hogy a Pampers pelus jobb áron van, mint a Tescos, ráadásul több is van benne.
Mondom, biztos akciós, nade nem baj, vegyünk egy csomival. Valójában nem kellett, de mivel jó áron volt...
Hááááát meg is jártuk vele, rendesen! :(((
Már elfelejtettem, de most már tudom miért nem veszem, és nem is fogok többé! :P
Nos, az én kisfiam annyit teát, gyümilevet és hasonlókat szokott inni, hogy egy felnőtt embert megszégyenít, ezek fényében rendesen tele is rakja a pelust pisivel.
Pampers pelus meg mit csinált??? Minden reggel a kisfiam átázva ébredt, a pelus szét volt szakadva rajta, és az a zselés trutyi, ami a pisiből maradt, szanaszét volt az ágyában, és alig lehetett levakarni róla!!! Fujjj! :(((
Szóval, ezekután megint csak a Lila csomis Tescos a nyerő, abba aztán annyit pisilhet amennyit akar, nem szakad szét! :)
én nem hordok ilyet? :)))))))
bocsi kedves anyukák,ezt nem tudtam kihagyni :)))))
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Tescos lila pelust próbált már valaki? Mik a tapasztalatok? Sokkal olcsóbb mint a libero cagy a pampers? Köszi
- Matrix hajápolási szerek. Ki melyiket használta - megérte-e?
- Használta valaki a horkolásgátló órát, ha igen, melyiket? Tapasztalatok?