Matrix hajápolási szerek. Ki melyiket használta - megérte-e? (beszélgetés)
Az nagyon jó! Nekem régen volt tőlük pár dolog és imádtam!:)
Kár, hogy nagyon kevés helyen lehet hozzájutni...
Érdemes azért egyszer beruházni -egy neked megfelelő- drágább samponba, főleg ha hosszú a hajad, mert meglepően kevés kell belőle, annyira koncentráltak. Nekem egy sampon pl. fél évig tutira elég, a hátközépig érő hajamra és ennyi idő alatt azért párat el lehet egy olcsóbból is használni majd ugyanannyiért!:)
Persze az ampullákra ez sajnos nem igaz!:( De ott is úgy van, majd nézd meg, hogy a L'oreal csoport összes hajhullás elleni ampullájában ua. a hatóanyag csak a koncentráció más a Kerastaseban van a legtöbb a Vichyben kevesebb tehát gyakorlatilag az ár különbözet itt ua.-nak az anyagnak a mennyiségével egyenesen arányos!
Remélem nem voltam nagyon kotnyeles, de azt hiszem ez hasznos infó lehet!:)
Köszi, ezt nem tudtam:)
Utánanézek a többi nek is! Bár a matrix sem olcsó:)
A L'oreal forgalmazza a Matrix termékeket is!! Ugyanúgy, ahogyan az övék pl.: a Lancome a Vichy vagy a La Roche Posay is.
Szerintem nem rossz a mátrix, de a L'oreal Professionel ill. a Kerastase (ami a L'oreál hajápolási luxusmárkája) sokkal jobb! Bár ezek drágábbak a Matrixnál.
Szisztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy ki milyen terméket próbált már ki ami matrixos. És, hogy elérte-e a kívánt hatást. Én most hajhullás elleni sampont és ampullákat használok, szerintem egész jók, de az áruk elég borsos...
Várom a tapasztalatokat, mindegy, hogy pozitív vagy negatív!
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Használta valaki a horkolásgátló órát, ha igen, melyiket? Tapasztalatok?