Használta már valaki a Dr Kenel féle karcsúsító gélt? (beszélgetős fórum)
Az véget ért.
Röhögni fogsz,kilóból 4 ment le. Viszont centiben látványos eredményem lett. Nézd meg a naplómat.
sziasztok!
Jelentem,van!
én mindkéétfajtáját használom, egyiket este, másikat reggel. Megsportolás előtt és után szintén felváltva.
Egyreszebb a bőröm. Kisímult, és feszes!
Imádom!!!!
Már visszaigazolást is kaptam a páromtól. :-)
Szia!
Tényleg gyorsan fogy. 1 flakon nekem is 2-3 hétre elég, ha 1x vagy 2x használom / nap. De nem olyan drága, így belefér 2 flakon/hó:)
Aha, akkor még egyhetet türelmesen várnom kell
nekem tök gyorsan fogy!
Nektek is?
Úgy tűnik, egy ilyen flakon max 2 hétig elég.
Húúú, most mégjobban izgulok, hogy mit fogok látni.
Csinálom a 90 napos diétát, és már a 66. napon tartok. Pénteken fogom mérni magam. Hát kíváncsi vagyok, hogy mit fog mutatni a centi és a mérleg?
Imádlak Titeket!
Nagyon-nagyon szépen köszönöm, hogy leírtátok a tapasztalataitokat!
Nekem ma van a 4. nap, hogy használom.
Vasárnap kezdtem, méghozzá szaunázáskor.
Úgy csináltam, hogy mielőtt bementem, bekentem magam vele. 3*10 percet voltam, így 3-szor kentem be magam.
Holna pis megyek szaunázni, akkor is így fogok tenni, és egyébként meg reggel és este is kenem magam. Remélem, eltűnnek a gödrök és feszes les za bőröm!
Szorítsatok!
Nektek egyébként milyen hamar látszódott az eredmény?
Szia,
én kb. 4-5 hete kezdtem el használni a zsírégető, karcsúsító gélt /narancssárga színű/. És szerintem hatásos, ha napi min. 1x, de inkább 2x használod. Annak nincs sok értelme, ha heti 1-2x kened be magad vele....sajna /én használtam rendszertelenül, de nem használt úgy/.
Ha befóliázod magad pluszban vele heti 1x-2x akkor még jobb, és persze mozogni is kell mellette. Nekem már most látszik a változás a hátsómon /látványosan kevesebb a gödröcske/.
Este letusolok lehetőleg bőrradírozós tusfürdővel,utánna bekenem megam vele.Hetente 2 -3 alkalommal tornázok is ,ilyenkor miután bekenem magam alaposan,betekerem a has-fenék-comb részeket fóliával és 40-60 percet tornázom!" nagyobb gyerkőcöm születése után is ezt használtam ugyanígy és gyönyörűen kisimult,kifeszesedett a bőröm.Most az ikrek születése után nagyon durva volt a hasam!Nekem tutira bevált,sok időt nem is vesz igénybe,még ha tornázom se!
Remélem tudtam segíteni!
DJ, mesélj kicsit légy szives!
Pontosan hogy használod, és mik a tapasztalataid? Milyen változás állt be, mennyi, ilyesmiket ha leírnál, megköszönném!
Mióta használod?
Reggel és este is kened magad vele?
Jajj de hülye vagyok a dr.kelen!!!!!!!ok most már képbe vagyok én most nem rég kezdtem el használni a karcsusító és anti cellulit krémét eddig semmi extra ,bár nagyon gyorsan beszívódik és elmegy az illata is és nem olyan baromi drága majd meglátjuk bár nem hiszek annyira benne,akkor tuti hatna ha 2 héten keresztűl egy kádnyi ilyenbe űlnék:D:D:D
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Dr.Kelen-féle karcsúsító krémek - tapasztalatok
- Használta már valaki a Slim 'n Lift Silouhette karcsúsító ruhát?Látszik a különbség?
- Valaki használta már az oriflame karcsúsító és mellfeszesítő krémjét?
- Valaki tudja, hogy Szegeden lehet-e kapni babaüzletben Bertoni star féle babakocsit vagy ha nem is új, de használtan?