Használt már valaki parafinolajat fülbe? (tudásbázis)
Hogyan használjátok a paraffin olajat?
Belecsepegtetés után oldalt fekve kell maradni, hogy az olaj a fülbe maradjon, vagy pont hogy ki kell folynia a feleslegesnek, és az ellenkező irányba kell a fejet fordítani??
Én a fiamnak 5 hós kora óta használom, havonta egyszer. Egy-egy csepp szemcseppentővel mintkét fülébe. Szépen feloldja a fülzsírt, és folyik kifele a cucc (főleg egy éves kor alatt lett sárga a pelus a feje alatt, most hogy már "nagy" füle van, könnyebben tisztul neki). Szereti, sőt kéri, mivel hallójárat-szűkülete van, és neki természetes úton nehézkesen jön ki a zsír.
Használd nyugodtan, semmi baja se lesz tőle. Még mindig jobb, mintha az orvos szedné ki.
Nem ugy ertettem, hanem valamilyen novenyi olaj nem-e lenne ugyancsak megfelelo a celra :)
A paraffinolaj asvanyi olaj.
szia!
Nekem párom és nagyobbik fiam szokta használni mikor kell fiam 5 éves mult és olyan 4 éves kora óta használom igényszerint.Kiprobáltam csikizi csak a fület amikor csurog befele de nem rossz hanem kellemes:)
Szia! Időnként szoktam,elmulassza a hallójárat viszketését,gyulladáscsökkentő.
(egy neves prof azt mondta,hogy a hallójárat viszketése önmagában nem indokolt, cukor,bőrgyógyászati következmény)
En is ilyen vagyok, utolag szoktam a ferjem megkerdezni, hogy mit mondott meg az orvos :))
Szerintem batran probald ki, en legfeljebb az olajon problemaznek, kivalthato-e valamilyen novenyivel, de atmeneti megoldaskent a paraffin is megteszi.
Na,szép kis kórház...hogy mondhattak kivizsgálás nélkül ilyet???
Remélem minden oké a gyerekeddel...
Ha szerinted durva,próbáld ki magadon.Cseppents a füledbe és tudni fogod,mit érez a gyermeked.Én mindig így csinálom.
Egyébként nem fáj,nekem kicsi koromtól kezdve alkalmazták.Manapság meg magamnak.
Bízz az orvosodban,a gyermekeden meg segítesz!
Tényleg nem tűnik durvának.
A dokinő nem mondott semmit -én meg nem kérdeztem, amit utólag bánok, csak Lilit akkor oltotta be éppen, és arra koncentráltam. Ilyenkor örülök, ha a nevemet meg tudom mondani, annyira Lilire figyelek. Hibám, de ilyen vagyok. :)
További ajánlott fórumok:
- Push up 2 tabletta használt már valaki ilyet? Ér valamit?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Hydroface öregedésgátló krémet használt már valaki? Vélemények tapasztalatok róla?
- Titok c .könyv, valaki aki használta, sikkerrel járt?Pozitiv gondolkodás bármire képes...?
- Használt már valaki fogyasztó fülbevalót? Pár éve rendeltem meg, és már nem emlékszem, hogy a fül melyik részére kell tenni.