Használt könyvek eladása (beszélgetés)
Kedves Fórumozók!
Gondolom esélytelen, de van valakinek eladó Mark Lawrence - Vörös Nővér könyve? Esetleg az egész trilógia?
Ott jegyeztem elő, régi ügyfelük vagyok.
Kérdeztem, ha évek óta várok a kötetre, hogyan került aukcióra. Az volt a válasz, hogy az eladó azzal vitte be hozzájuk, hogy kifejezetten csak az aukcióra kerülhet.
Azóta láttam, megint ez a könyv, megint kizárólag aukción.
Köszönöm!!!
Remélem a legjobbakat, és tényleg köszönöm, hogy időt és energiát szánsz erre.
Már évekkel ezelőtt előjegyeztem.
Kétszer bukkant fel árverésre, de akkor csak licittel vehettem volna meg. Nem győztem.
Itt azt írják, hogy előjegyezhető. Egy másik oldalon viszont már happolnák vagy húszan... :)
Időnként nézem, de még nem találtam feltöltve.
A PDF egy pár soros összefoglaló.
És sokkal inkább kellene maga a könyv, a megfogható fizikai valóságában.
Az új árának töredékét. Pl. egy 1000 ft-os könyvért kapsz 150-200 Ft-ot. Arra még ő is ráteszi a hasznát.
Szerintem mostanában inkább bizományi formában veszik át, mint a gyerekruhákat egy butikos ismerősöm. Akkor fizet, amikor sikerült eladnia. Ha nem, nem.
Próbáltam felajánlani a könyvtárnak, ingyen. Nekik sem kellett, mert ők is inkább selejteznek.
Értsd már meg, könyv és könyv között óriási különbségek vannak.
Volt könyvem, amit sehol nem vett meg kereskedés, és volt, amiért huszonvalahány ezret adtak. (Jó, ez régi könyv volt.)
Ha a könyveid között van Tassonyi Ernő: Aki a párját keresi c. könyve, látatlanban tízezerért megveszem.
További ajánlott fórumok:
- Jófogásán szeretnék egyben eladni használt könyveket, hogyan tudom minimalizálni a szállítás költségét?
- Hol lehet használt idegennyelvű könyveket venni Pesten?
- Ki az, aki használt gyerekruha eladásával foglalkozik?
- Használt lakás eladása után hány évig követelheti a vevő, hogy az eladó fizesse a hiba javítási költségeit?
- Használt ruha eladása Budapesten hol lehetséges?
- Van köztetek Pécsi aki használtruha eladásával foglalkozik?