Jófogásán szeretnék egyben eladni használt könyveket, hogyan tudom minimalizálni a szállítás költségét? (tudásbázis)
Gugliznia kellene kicsit.
Kevesebb karakter leütésével meg lehet találni, mint maga a kérdés itt. Na mindegy.
Van egy olyan szervezet, hogy "Könyvmentők". Őket kellene felhívni és ha nagyobb mennyiségről van szó, kimennek házhoz (a fővárosban legalábbis). Persze van több könyv felvásárló is, talán úgy a leg egyszerűbb eladni, hogy ilyen szervezetekkel veszed fel a kapcsolatot.
Persze ha a Jófogáson vagy Marketplacen meghirdeted sem veszítesz, lehet, hogy olyan vevőre találsz, aki el is tudja őket fuvarozni. Ezen kívül a Jófogáson van egy szállítási opció, 2000 párszáz forintért háztól házig visznek mindent. Ha akad vevőd, ez lenne talán a legjobb.
Örülj, ha ingyen elviszik ! :(
Nálunk is rengeteg könyv van, ami már nem kell se nekünk, se a gyerekeinknek. Kidobni nem szeretném. Nemcsak regények, hanem többféle lexikon, stb.
Van olyan antikvárium, ahonnan kimennek házhoz, és ingyen elviszik.
A vaterán is hirdetheted, akár 1 Ft-ért db-ját, aztán talán licitálnak rá. Régebben én adtam el ott könyveket. Megnéztem, mennyiért árulják az antikváriumok, és azalatt hirdettem.
Ennyi könyvet egyben nem fogsz eladni!
Max szeretnéd, de vevő nem lesz rá.
Egyenként van esélyed megszabadulni tőlük de a nagyja nálad fog maradni.
El szeretnék adni 30-40 jó állapotú használt könyvet egyben jófogáson olyan 25 ezer forintért. Hogy tudom megoldani a házhoz szállítást, hogy a házhozszállítás ne legyen olyan drága a könyvek súlya miatt. Kb mennyibe kerülhet?
Ja még azt hozzátenném, hogy nincs számlám meg bankkártyám, szóval csak az utánvételes lehetőség jöhet szóba
További ajánlott fórumok:
- Milyen könyveket olvastok?
- Milyen szépirodalmi könyveket érdemes olvasni?
- Miért tiltja az egyház a gyerekeknek Harry Potter filmeket illetve könyveket?
- A minimalizmusról, avagy "a dolgok amiket birtokolsz, végül téged fognak birtokolni"
- Tesco házhoz szállítás tapasztalatok
- Kacatok gyűjtése, rendszerezés, minimalizmus.