Használ valaki slimlift karcsúsító masszázsgépet? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Én is vettem magamnak egy ilyen gépet szerencsére akciózták vagy nem tudom miért de csak 2240Ft volt. :)
Mik a további tapasztalatok vele kapcsolatban?Én tegnap kezdtem használni,remélem nálam is meglesz a hatása.
Szép napot Mindenkinek!
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat.
Én is megrendelem és bizakodom, hogy használatával sikerül majd kedvező változást elérni.
Szia!
Én még csak nemrég vettem meg, 3x használtam, de ma már nagyon fájt a hasam (gondolom töröm a zsírsejteket rendesen). Látványos, vagy centiben mérhető hatásról még nem tudok beszámolni, de bizakodom. Egy hét alatt ne várjunk már csodát, hisz a hájacska, narancsbőröcske sem ennyi idő alatt keletkezett.
Pár hét (esetleg hónap) után többet tudok mondani.
Mindenesetre nem bántam meg, hogy megrendeltem.
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék a masszázsgép hatásáról, érdemes megrendelni, valóban használ?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nem igazán érzek még semmit, bár első alkalommal csak fél hangerővel használtam :)
Viszont a másik (görgős) masszázsfejet is most kell használni, vagy majd ha már a zsírpárnácskákat eltüntette a hullámos fej???
Jó reggelt!
Lányok, Ti fekve, vagy állva használjátok a gépet?
Este ismét "ledaráltam" magam, most viszont max. fokozaton. A szemem néha majd kijött.
Mikortól lesz szemmel látható eredmény???? Tudom, hogy nem két használat után, de körülbelül.
minden nap használni kell,és 15 perc a legnagyobb fokozaton már meghozza a hatást :) tehát a hason 15 perc,mondjuk körkörösen,vagy fel-le huzogatva:) és combonként 15-15 perc :)
Örülök Mohika,hogy Nálad is van pozitív változás ;)
Még nem tudom, mennyit használom, de nagyon bízom benne, hogy a narancsbőrömön javít egy keveset. Feltétlenül szeretnék beszámolni POZITÍV eredményekről :)
Egyenlőre a többiek válaszát várom, akik már régebb óta használják.
Ja,és normális, hogy csak egy kicsit érzek fájdalmat a hasamon?? Vagy rosszul csináltam? Esetleg magasabb fordulaton kellene???
Válaszoljatok, kérlek!
Sziasztok! Tegnap végre megérkezett a masszírozógépem, este ki is próbáltam.
Lenne néhány kérdésem:
Heti hányszor javasolt használni?
Ti hogy alkalmazzátok: egy bizonyos területen több másodpercig tartva (esetleg kicsit mozgatva), vagy szép lassan mozgatva pl. térdtől a combon végig felfelé. Nem tudom, érthető-e.
Mikor fog elkezdeni „pudingosodni”, ahogy Mohika írta???
mennyi ideig csináltad? és mennyire erősen?
ha a zsírt szétnyomja az fáj:( nekem is másnapra fájt,nem egyből,de gondolom Mohika ha tegnap vetted,akkor már tegnap ki is próbáltad ;)
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok a nagyon melegben végzett edzés jobban karcsúsít?
- Ismeri valaki a Garnier karcsúsító géljét?
- Dr.Kelen-féle karcsúsító krémek - tapasztalatok
- Használta már valaki a Dr Kenel féle karcsúsító gélt?
- Valaki használta már az oriflame karcsúsító és mellfeszesítő krémjét?
- Milyen alakformáló vagy karcsúsító harisnyát használsz?