Használ valaki közületek alomszéket?Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Azért ahhoz, hogy mindent saját magunk állítsunk elő, pl.: liszt, hús, zöldségek, gyümölcsök... Hááát akkor mindenkinek elég nagy farmot kellene fenntartania. És semmi mást nem is kellene csinálni egész nap, mint a farmon dolgozni. Ez lehetetlen.
Eléggé furcsa lenne. :D
Ezt kissé okoskodónak tartom. :) De azért válaszolok.A húsnak való állatot mi tartjuk.Ugyan nem házi lisztből (házi?),de a kenyeret én sütöm,lisztből,adalékmentesen.A méregdrága kozmetikumokról annyit,hogy azok ugyanannyira kártékonyak mint a legolcsóbb,ugyanis mind,mind kőolajszármazékot tartalmaznak,maximum azért drágább,mert a márkanevet fizetetd meg. :)A menstruációs betét,hogy jön ide?!
Alomszékről, annak ürítéséről s tartalma tárolásáról beszélünk,amit nálam sokkal okosabb emberek mondanak egészségesebbnek.Hidd el,ha valaki,mi tudatosan igyekszünk élni.Mivel 100%-ig nem tudja az ember kikerülni azt a sok mérget amit szántszándékkal etetnek meg velünk (szó szerint és átvitt értelemben is),így nyilvánvaló,hogy kicsit utópisztikus a hozzászólásod.De az ember igyekszik,s ha belegondol a dolgok mélyére,minnél kevesebb szállal függsz a rendszertől,annál jobb neked.De természetesen én azt is megértem aki kényelmesebb.A baj az,hogy minimális erőfeszítést sem akarunk tenni azért,hogy jobb legyen,de sírni és panaszkodni azt tudunk.Aztán megtöröljük a könnyes arcunkat,leülünk a bőrkanapénkra,bekapcsoljuk a plazma tv-t,megnézzük a barátokköztet és közben kólát és csipszet fogyasztunk.S csodálkozunk,hogy bőrproblémáink vannak,itt fáj,ott fáj,a házaspár x év után sem tud utódot nemzeni,agresszív és hiperaktív a gyerekünk...
Szóval,értelek én.De azért gondolj bele: szerinted melyik egészségtelenebb...? Az általam gyűjtött szarból (bocsánat a kifejezésért) és egyéb szerves hulladékokból előállított komposzttal javított földben termesztett növény,vagy a teszkóban,ósánban s más multiban vett élelmiszer,amiben nem tudod,hogy mennyi az az anyag ami konkrétan rákot okoz.
Arról meg ne is beszéljünk,hogy a csatornába leeresztett fekália,aminek használatáért te és mi is kemény pénzeket fizetünk sárgacsekk formájában,ugyanúgy visszaáramlik ilyen vagy olyan formátumban a lakásodba.
Szép napot. :)
Egyébként biztos hogy káros az emberi ürülék.
Volt arról is szó, hogy fogamzásgátlók és gyógyszerek, antibiotikumok, fájdalomcsillapítók amik eltávolodnak a szervezetből, tovább a csatornába és visszajön az ivóvízbe.
Úgyhogy ha a növény alá mindezt betesszük trágya gyanánt, nem biztos, hogy túl jó ötlet.
Hat sehol nem talalom.:(
pedig en teljesen meg vagyok errol gyozodve.
Azt mondta,hogy igen.
Amúgy szagtalan,ha jól használod,s bizony láttam már wc-t is olyan állapotban,hogy 2 m-re sem közelíteném meg.Szerintem meglehet sokni,s nem nehezebb vagy körülményesebb tisztán tartani mint a wc-t.
További ajánlott fórumok:
- Gőzseprűt használ valaki közületek? Saját tapasztalatokra, véleményekre lennék kíváncsi... (+/-)
- Valaki használta már közületek a Bemer terápiát? Milyen tapasztalatok van vele?
- Illóolajos légfrissítőt használ közületek valaki?
- Revalid hajkrém? Használt már valaki ilyet közületek? Tényleg regenerál?
- Érdekelne, hogy valaki használt-e közületek Vichy termékeket. Pontosabban Lipo-Metric-et és Lipo Peel gélt?
- Használ közületek valaki EasyTone edzőcipőt? Mi a tapasztalata?