Használ közületek valaki EasyTone edzőcipőt? Mi a tapasztalata? (beszélgetés)
3. Nashuaa
2011. máj. 12. 20:18
Én pont ma vettem egyet, bár nem az izomformáló hatása miatt, hanem mert nagyon rossz a lábam, porckopás meg hasonlók, szóval mindig fáj. Kipróbáltam és nagyon kényelmes, tényleg könnyü, a menés is teljesen más benne, a talpam elhelyezkedése, minden. Én már most szeretem:)
2. Nad1n
2010. aug. 19. 14:33
AHHHAAA..én látok változást...
nekem ilyen van sétáláshoz: ez a go outside: [link]
de többféle is van, az alapján kell kiválasztani a cipit milyen sporttevékenységhez szeretnéd igénybe venni.......
és ne tudd meg... kíméli a gerincet az ízületeket.. olyan mintha levegőben járnál nagyon kényelmes....
1. BK53
2010. júl. 18. 12:47
Mi igaz a következőből:
Használat közben csinosítja a popsit és a lábakat. Független egyetemi tesztek bebizonyították, hogy az EasyTone-ban gyaloglás közben a nagy farizom 28%-kal, a térdinak és a vádli 11%-kal aktívabb mint egy hagyományos sportcipő viselése során.
Igaz-e valami az előbbi állításokból, vagy ez is csak egy beetetés?
További ajánlott fórumok:
- Használ valaki közületek alomszéket?Mik a tapasztalatok?
- Ki használ Sheer Cover sminkkészletet közületek, és mi a véleményetek róla, megéri megvásárolni?
- Gőzseprűt használ valaki közületek? Saját tapasztalatokra, véleményekre lennék kíváncsi... (+/-)
- Valaki használta már közületek a Bemer terápiát? Milyen tapasztalatok van vele?
- Illóolajos légfrissítőt használ közületek valaki?
- Revalid hajkrém? Használt már valaki ilyet közületek? Tényleg regenerál?