Használ-e valaki elektromos fogkefét? Jobb mint a hagyományos? (tudásbázis kérdés)
Én most kezdtem el használni az elektromos fogkefét.Az lenne a kérdésem, hogy nem szedi ki a fogtömést vagy nem árt a koronának a huzamosabb használata?
előre is köszönöm a válaszokat:)
a fogkefecserét a hagyományosra értettem:)))
fejet meg akkr szoktam venni, amikor valahol akciós, szerintem ki lehet bírni, hogy az ember éves szinten kiad 3500 forintot fogkefére (4db fej).
:)
egyébként ne érts félre, nem szeretnélek rábeszélni, nincs fogkefegyár részvényem:)))
csak feltettél egy kérdést, és arra válaszoltam:D
3 havonta kell cserélni a fejet.
de a fogkeféd is cserélnéd, nem?:))
egyébként mindegy, szerintem teljesen megéri, ég és föld a két fogkefe (hagyományos vs elektromos).
akinek nincs különösebb szájproblémája (pl ínysorvadásos már), az szerintem soha nem térne vissza a hagyományosra, miután kipróbálta az elektromost.
fényévekkel jobban tisztít az elektromos, szerintem ez vitathatatlan, ráadásul annál nem is áll fenn a veszélye, hogy az ember túlságosan rányomja a fogára, mint a hagyományos fogkefénél.
braun/oral -t már 5ezer pénzért lehet kapni, és évekig működik.
szerintem ez azért nem akkora beruházás:)
teljesen egyetértek, kb ugyanezt tudnám én is elismételni:))
azt nem értem, hogy a mai világban, amikor már tényleg csak pár ezer forint egy elektromos fogkefe, miért használnak még mindig az emberek hagyományosat???
Néhány éve vettem először észre, hogy az inyem fölött közvetlenül megkarcsúsodott néhány fogam. A fogorvos azt mondta most a nyáron, hogy meg kell tanulnom fogat mosni. Nagyon meglepődtem, mert a fogaim "szépek" Igaz 2 hiányzót pótoltatnom kellett.
Azt mondta a fogorvos: vagy sokáig sikálom a fogaimat, vagy rossz irányba, ugyanis azért vékonyodott el a fognyak, mert elmostam a fogaimat.
Tehát az én fogorvosom szerint nem szabad több percen át sikálni a fogat, nem szabad kávézás, evés után, mert ilyenkor a fogzománc puhább. Figyelni kell, hogy kör-körösen sikáljuk, stb. Szerinte jó mindkét fogkefe, de felváltva ajánlja a használatát.
Már jó pár éve elektromosat használok. Szerintem össze sem lehet hasonlítani a simával a hatékonyságát! Pár napig rá voltam a simára kényszerülve nem rég, de ég és föld a különbség!
Nem értem ezt a fogkopást, nekem nincs ilyen problémám, pedig már legalább öt éve csak ezt használom.
Igen lehet pótfejet kapni külön! Legalábbis az Or..-B-hez. (Szerintem nem is érdemes mást venni egyébként!) De Te tudod!
Jó zizegést!:)
További ajánlott fórumok:
- Magyar hagyományörzés
- Albérletben élek, gáz fűtés van és benzines autóm. Költözzek fa fűtésű lakásba és vásárolják olcsó elektromos autót, mert minden drágul?
- Egyedülálló nő és babavállalás nem hagyományosan
- Karácsony - kullogás a hagyomány után
- Melyik elektromos fogkefét ajánlanátok?
- Milyen elektromos fogkefére érdemes lecserélni a hagyományos fogkefét?