Melyik elektromos fogkefét ajánlanátok? (tudásbázis kérdés)
Mèg sosem volt elektromos fogkefèm, lehet ,hogy veszek majd.
Meddig kell amúgy tölteni?😊
Oral-B pro 600-at vettem.Remélem jó.😁
Gondolom mert vicsorogva mosom a fogamat a tükörben. :D
Majd leszokom róla. :D
Azt hogy csinálod?? 😅 Nekem csak akkor ha véletlenül bekapcsolom mikor éppen nincs a számban. Amúgy nem köpködök össze vele soha semmit.
Én ma dobtam ki a kêzit. Ez az elektromos nekem nagyon bejön. Szuper vele a nyelvtisztîtâs is. Arra még nem jöttem rá hogyan kell vele úgy fogat mosni, hogy ne fröcsköljek össze vele mindent. Oké, hogy bedugom a számba mielőtt bekapcsolom, de akkor is fogkrêmes a tükör. :D
Enyém is fiókban pihen. Nem tudom elmagyarázni, egyszerűen a kézi mosás kellemesebb. Mondják, hogy kevésbé hatékony, ezek ilyen érzelmi dolgok...
Lányomnak a Rossmanban vettem Oral B-t. 3500 volt. Euronicsben pedig 4500-ért 4 fejet hozzá.
Övé elemes.
Kb 3 éve lányomnak a Lidl-ben vettem, használta aztán valamiért visszatért a kézi fogkefére.
Philips SoniCare + 1 szavazat
Én a Philips sonicarre esküszöm, de ha olcsóbbat keresel a férjem vett a Lidlben saját márkás fogkefét. Ugyan úgy szónikus mint a Philips, de sokkal olcsóbb és őszintén szólva lehet, hogy van olyan jó... A pótfej nagyon olcsó hozzá és neki tovább bírja mint nekem a Philips.
Éppen ma kaptam ajándékba Oral B-t. Ki is próbáltam, szuper! :)
Euro Famil..-ba gondolom nincs.
Nekem van Philips sonicare is és Oral b forgófejes is, ezek nagyon jók, de nem olcsók.
Ha fontos az ár, akkor a egy olcsóbb Oral B-t vennék, ahhoz mindig lesz minden, ezer éves márka...
Oral B.
Fejet hozzá eredetit lehet venni jó áron Glamur meg hasonló napokon, de volt már, hogy a rossmann saját márkás fejét vettem hozzá, az is tökéletes és olcsó.
Ha van is, szerintem ott nem olcsó.
megnézem azért több helyen.patikában nem tudom mennyire érdemes nézni.
Ebay-ről szoktam pótfejet rendelni hozzá :-) Oral B van nekem is.
Lehet hogy nem az a csúcsminőség, de alapos mosással és jó technikával szerintem megfeleő eredményt lehet elérni.
Szerintem itt kapnád meg a legdrágábban. Jön a karácsony. Nézd meg a Média M-ban, akár a Pen..ben, vagy Auch..ban. 5-8 ezer Ft-ért megéri már. De karácsony után lehet, hogy olcsóbbak lesznek és akkor 5-6-ért is be tudod szerezni. Egyébként lehet, hogy érdemes felváltva manuális fogkefe mellett használni.
Media marktban vettem az enyém anno. A fejek valóban nem olcsók, viszont ajánlom a black fridayt. Emagon is szokták akciózni, 4db-ot lehet venni 3 ezerért már. Ez egy évre elég, mert 3 havonta kell cserélni elvileg a fejet.
Szintén egy szavazat a sensitive-re, nekem is olyan van.
Az enyém akkus. Szerintem olyat vegyél. Elemes sokáig nem hiszem, hogy bírja, és szerintem elemesből nincs is sokféle.
Én is olyasmire gondoltam.Kérdés,hogy Dm? Rossmann vagy patika?
Én a szerintem legegyszerubb,legolcsóbb Oral B - t használom. Az elsőt 2007-ben kaptam, a mai napig üzemel,fel lehet tölteni még mindig rendesen, és még mindig megy, bár már kicsit zúg a motorja. Azóta vettem ugyanolyat. Akciósan tud 5-6 ezer is lenni, én pl az újat Pen..ben vettem tavaly talán karácsony után 5e Ft-ért. Fejet ezekhez mindig lehetett kapni. Nem olcsók, az tény. Én a sensitive fejet ajanlom, az nem durva sörtéjű, kellemes vele a fogmosás.
Nekem kb 6 éves az Oral-B fogkefém, akkor volt karácsonyi akcióban 5 ezer ft. Azóta is tökéletesen működik. Akkumlátoros, és fejet is kapni hozzá :)
Illetve melyiket lehet könnyebben pótolni? Az akksit vagy az elemet?Melyik bírja jobban?
Hol kaphatok olyan jobb minőségű,nem horror áras elektromos fogkefét,amihez évek múlva is kapok fejet még?Mennyibe kerülnek a normálisak?
További ajánlott fórumok: