Hasnyálmirigy daganat (beszélgetés)
Ezt nem hagyom szó nélkül
Hogy is érted ezt?
Köszönöm:)
Nem szeretném egyáltalán magamat sztárolni.
Csak erőt és hitet adni annak, aki nem hiszi, hogy van kiút.
Mert meg lehet csinálni. Nem könnyű, de meg lehet.
(A könnyebb út a hókuszpókusz, ami lehet, hogy előbb véget is ér)
Nagyon szepen koszonom!
Meg fogok gyogyulni, biztos vagyok benne.
Felmertem, mi vezetett idaig, gyokereiben valtoztattam, hiszek magamban, a szeretteimben, az orvosomban es a gombaban :)
Pokoli erom van, meg az ordogot is seggbe rugnam, ahogy Rudan Joe enekli. :)
A tudomány jelenlegi állására.
Ha reiki gyógyítaná valóban a daganatos megbetegedéseket, mást sem kellene tenni, csak elvégezni egy ilyen tanfolyamot. De sajnos tanfolyam ide vagy oda jelenleg a daganatos megbetegedések által elhalálozottak számában ott vagyunk valahol a világ élvonalában.
Attól még, hogy van ilyen fórum nem fogja gyógyítani a rákot.
Jelenleg az a helyzet, hogy vannak olyan rákfajták amiket, ha időben felfedeznek, akkor gyógyíthatóak.
Viszont, ha már előrehaladott az állapot, nincs az a piócás ember, aki bármit tenni tudna a beteg gyógyulása érdekében.
Persze ígérgetni lehet, nagyon szegény aki azt sem tud.
Furcsa bizony, mert fogalmad sincs semmirol, es ne is legyen:)
De a sokkolo tudat utan, hogy nagy a baj... es nem tudni, meddig tart az elet... ha csak annyit igernek, hogy a kemo altal tovabb tarthat ... Akinek van celja, orome az eletben, ha van kiert es miert, az gondolkodas nelkul belevag, es azt mondja: vallalok minden megprobaltatast :)
Talan furcsanak tunik, de en arra gondoltam, ha nalam bekovetkezni, talan a mutetet meg elfogadnam. Talan a sugarazast is. De mast nem. Meg a fajdalomcsillapitast.
Persze ez csak elmelet. Fugg a kortol es a betegseg gocatol is.
A konkret esetben viszont rovid az ido.
Valóban.
De aki lemond, vagy lemondast elfogad (orvostól), az elveszett.
További ajánlott fórumok:
- Olyanoktól szeretnék kérdezni, akik érintettek voltak hasnyálmirigyrákban
- Epekövesség, és rosszindulatú hasnyálmirígy esetén milyen élelmiszerek, gyümölcsök, alapanyagok ehetők, ill. milyen élelmiszerek lúgosítók?
- Tudjátok miért tartalmaz a Neogranormon hasnyálmirigy port?
- Rosszindulatú hasnyálmirígy betegségre milyen gyógynövény készítmény javasolt? Nuskin, Aloe... és ezekből is melyik?
- Volt már hasnyálmirigy problémád?
- Krónikus epeút és epehólyag-gyulladás, epekőbetegség, valamint krónikus hasnyálmirigy-gyulladás esetén mi az ami ehető és mi nem?