Hasmenés ellen milyen kajákat ajánlotok? (beszélgetés)
Jó akkor nevezd: nátriumbenzonát-nak!!!
Ez így már jó????
a banán nálunk bevált, nem tudom, hogy a hasmenéshez hogy viszonyul, de a megfázásos tünetek enyhültek ( és nem utolsó sorban szeretjük is )
kösz szépen, végigpróbálom, amit javasoltatok, de hétfőn már dolgozunk, addig rendbe kellene jönni .
:DDD
Kérdésedben már eleve megadtad a választ :D
egy hétig hétféle gyógyszert szedtetek, ez "kicsinálta" a bélflórát, adtál rá olajos-cukros palacsintát ....
Még mindig mondom: kefír !!! reggel és este, többet ér, mint a 2000 forintos probiotikum, és rizs, krumpli, zsiradékmentes hús, hétfő reggelre tuti nem fogtok fofni :)))
:DDD
A valami szerintem a kefír, burgonya, rizs, párolt hús, ahogy írtam :DDD
Banán puffaszt, étcsoki, kakaó izgatja az amúgyis igénybe vett bélfalat.
De valamit addig enniük kell :)
Javaslom a főtt rizst, burgonyát, banánt, reszelt almát. Étcsokit, kakaót, háztartási kekszet. Sópótlásként ropit, sok-sok üres teát.
Bolus adstringens
Ez egy gyomor fertőtlenítő tabletta. Ez mindenképp kell és nem árt egy kis diéta. Sós vízben főtt krumpli+párol cs.mell, Erőleves, banán, alma, háztartási keksz, ropi, abonett, stb.
A főtt rizsen kívül még a keserű csokoládé ami hasfogó, de hallottam, hogy a kóla is segít.
Gyors gyógyulást nektek ♥
További ajánlott fórumok:
- Aki szedett már Sumetrolimot vagy Augmentint, volt valamilyen mellékhatása? Hasmenés stb?
- Hasmenés ellen mi a legjobb megoldás?
- A fiamnak híg hasmenése van, mit adhatok neki ellene?
- Hasmenés ellen mi használ? Légyszi, segítsetek!
- Mit tudnék tenni hasmenés ellen, ami használ?
- Forgalmazzák még a ENTEROBENE-ratiopharm, hasmenés elleni gyógyszer?