Hasmenés ellen mi használ? Légyszi, segítsetek! (beszélgetés)
keksz,kenyér,sós krumpli azt hiszem és egy jó húsleves,de lehet ez másnaposságra van,elnézésed.
Mindegy, lehet, hogy szándékosan teszi a szerkesztő programjuk.
Lényeg: sehol nincs szóköz!
jelentem:semmi gond nem volt az est:)széntablettát vettem be,és hatott:)Köszönöm a segítséget!
feketekávé cukor nélkül is hasfogó, de az immodium a leghatásosabb
Sok kesz, sok sajt, rizs, kávé
Köszönöm a válaszokat:)Sokat segítettetek:)
Ha van otthon resec tablettád,vagy immodiumod,az direkt hasmenésre való,de megteszi az orvosi széntabletta is,ami fekete színű.Amúgy mellé javaslom a normaflore ampullakúrát.Ha gyomorrontás okozza,diétázz,és igyál sok folyadékot.Jobbulást!!!
az ecetes cukor biztos modszer,párom mindig ezt alkalmazza ha hasmenése van!de 2-3-nál ne csináld töbször,mert utánna meg az lesz a baj hogy ...
whisky, konyak, rum.. kb. ebben a sorrendben :))
Vicc nélkül, valamilyen rövidital, ami nem édes, néhány korty, és jobban leszel. Ez a kúra legalább illik a mai naphoz.:))) Jó mulatást!
És azzal nem teszek még angyobb kárt,ha kipróbálom ezt az ecetes cukrot,iszok sok vizet,étcsokit eszek.?Mármint,hogy nem elsz még rosszabb?
köményes sós krumpli, párolt rizs, keksz, keserű csoki, egy kispohár konyak, hubertus v. jó minőségű pálinka, alma, ropi, citromos-mézes tea, dianás cukor, svédcsepp.
Smecta nevezetű por. Hatásos.
Köszönöm a gyors válaszokat!Megyek is iszok kb.2 pohár vizet,az a baj,hogy nincs itthon széntabletta:(Pedig arról már én is hallottam.Azért nem hagyom ki a szilveszteri bulit.:)És az az ecetes cukor a tényleg hat?
Pírítós kenyér majdnem szénné égetve, a múltkor ezt ajánlották a doktorok műsorba. Meg étcsoki.
Ha van otthon olyan csokid, ami igazi 70%-os kakaótartalmú, jó keserű, de hatásos, ezenkívül ecetes cukor és állítólag a köménylekvár is jó, bár ezt nem próbáltam.
Ne már!Szegényt eltiltanád a bulitól?:D Ennyi ötletelésből rögtön jobban lesz szegény!Vagy pihen egy kicsit és rendben lesz estére:D
Szia!
Szerintem igyál sok vizet,vegyél be protexin balance kapszulát,pihenj le.Igyál egy kamillateát jó hidegen cukor nélkül.
És szerintem ne menj buliba....
ecetes cukor egy evőkanálba reggel délután és megfogja a hasadat
Legfontosabb a folyadékpótlás!
Ja azt elfelejtettem írni,hogy ez ugyanaz a gyógyszer,mint a Lopedium,csak sokal olcsóbb,a hatóanyag ugyanaz!:)
REMÉLEM HASZNÁLNI FOG, NEKEM MÉG EDDIG BEVÁLT!
IGYÁL FŐZÖTT FEKETEKÁVÉT CITROMLÉVEL KICSIT VACAK AZ ÍZE DE HATÁSOS HA NAGYON DRASZTIKUS A HASMENÉSED 0.5DL-T PRÓBÁLJ MEG EBBŐL INNI.SZORÍTOK NEKED,HOGY SIKERÜLJÖN A BULI!B.Ú.É.K!:)
Nekem az étcsokoládé is szokott segíteni ilyenkor... Jobbulást! :)
áh, nekem az például semmit nem ér.
Szia!
Vegyél Enterobene-ratiopharm filmtablettát.Az utasítás szerint vegyél be belőle,és már nincs is hasmenés!
Vegyél be kb 5-8 széntablettát, feküd le aludj egy órát és úgy ébredsz, mintha nem is lett volna semmi bajod. Én erre esküszöm!
Jobbulást, este jó bulizást és boldog új évet!
immodium két tabletta a tünet megszúnik, ha csak gyomorrontás.
Nekem a normaflore segített. MÉg van időd legalább kettőt meginni. Nekem bejött.
Ne egyél semmit. És a széntabletta megteszi a buli idejére.
További ajánlott fórumok: