Hasplasztika vélemény (beszélgetés)
3. Hajnapszep
aug. 11. 10:36
Sziasztok! Szeretnék elmondani olyan dolgokat a hasplasztikáról, amiről senki sem beszél. Ha ezeket valaki tisztességesen a tudtomra adja, akkor biztosan nem megyek bele. A műtét kemény, persze mindenkinek más. Utána két hét szokásos kínlódás, de amúgy az nem vészes. A zsírleszívással egybekötött hasplasztika fantasztikusan feszes hasat csinál, rögtön érzed mennyire jól állnak a ruhák és akkorm még nem is zavar az a hatalmas vágás. Mert az, hatalmas. Több mint valószínű, hogy sokat fogsz fogyni, már magától a műtéttől is. Én legalább 15 kilóval kevesebb lettem mindent egybevetve és nem csak hastnál. Nagyon jól éreztem magam a bőrömben a csúnya seb ellenére is. Egy évig minden csodálatos volt DE(!) ha nem veszed szuperkomolyan az életmódváltást és nem kezdesz el kő keményen edzeni minden egyes napon, ismétlem, minden egyes napon, akkor kidobott pénz. Ugyanis megváltozik a testalkatod és ezt vedd nagyon komolyan, mert onnantól kezdve mindenhová hízni fogsz csak a hasadra nem. Ez elsőre nem hangzik annyira vészesen, de amikor észreveszed, hogy nőni kezd a tokád, mi több az egész fejed,(!) a karod, a hátad olyan széles lesz mint egy testépítőnek és a hátsód a combod a bokád és a vádlid is hízni fog. A has tájékon csak később, de persze oda is menni fog vissza kiló. Nem is maga a hízás a gond hanem az eldeformálódás. Egy nagyseggű, széles hátú nagyfejű nő leszel, ha nem veszed nagyon nagyon komolyan onnantól kezdve a kő kemény fogyókúrát és edzést. Minden nap edzened kell főleg ha már közeledik vagy elmúltál 40. Ez nem elrettentés, ez őszinteség csak akkor vágj bele ha benned sok a kitartás, akkor semmi gond. Ha tudod vállalni, hogy örökre odafigyelsz akkor ok, de minden más esetben hibás döntés.Bocsássatok meg, hogy kemény voltam, de tapasztalatból mondom.
1. Adrianna001
2020. szept. 30. 15:54
Sziasztok
Novemberben lessz hasplasztikai műtetem, Dr Krasznai Zsoltnal
Esetleg ha valaki volt nalla ugyan ilyen beavatkozason segítsen
Az egész folyamatra lennék kiváncsi és a Dr úr hozza allasahoz
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?