Harper - sziget, nézitek? (beszélgetés)
Jó lenne, hasonló sorozat helyette! :)
Tavaly nyáron is volt egy ilyen szigetes sorozat a TV2-n, szombat délutánonként, de nem tudom mi volt a címe! Vérző sziklák voltak benne! Az örökbefogadott lány igazi apja volt a gyilkos és mindenkit megölt, aki anno 30 éve tudott arról, hogy a feleségét megölték és a lányát elvitték!
Annyit gondolkodtam, de nem tudom mi volt a címe!
Egy gyereket nem szívesen ölnek meg egy ilyen sorozatban, de Madison karaktere kicsit flúgos volt :)
Apukám szokta mondani: alamuszi nyuszi nagyot ugrik.
Tök jó volt ez a sorozat, csak bánom, hogy vége. Bár ha hosszabb lenne, már vontatott lenne. No meg az emberek is elfogytak. :)
Azért bölcsek voltak a készítők, hogy Medi túlélte.
Én nem tudok mindent, de nem is akarok... :)
Azaz a túlélőket tudom, mert mama_gold rakott fel egy tablóképet a naplójába és megnéztem. :)
Igen, készülök! :)
Kíváncsi vagyok, hogy ma kiderül-e, hogy Herry is benne van! :)
Tündér vagy!
Azt már láttam, mikor odaértek a sheriff házába, csak azt nem, amikor indultak.
Köszönöm!!!
Mikor Hanreyék odaértek Abbyhez, Wakefield elengedte Abbyt és elszaladt. A sheriffet a kocsira rakták, hogy elvigyék. A kocsmához mentek...
Mikor a csajok elmentek a Sheriff házába, harangozást hallottak. Trish és Colé azt mondták elmennek a toronyhoz, a kislány pedig maradjon az anyjával... A kislány és az anyja kutakodni kezdetk a papírok között...
Közben mindenki odaért a templomtoronyhoz, de Cloé eltűnt , Wakefield elvitte és a csatornába zárta. Elindultak megkeresni... Szétváltak 3 felé, mert 3 kijárata volt a földalatti rendszernek. Cal megtalálta Cloét, kiszabadította, de ahídon nem tudtak átmenni, mert le volt zárva. Wakefield Calt megölte és ledobta a hídról, és mikor Cloét is el akarta kapni, Colé azt mondta, engem nem fogsz megölni és Cal holtteste után ugrott. Ezt Hanrey és Abby az erdőből végignézte...
Közben a házban Madison a papírok között kutakodott, az anyja rászólt, hogy hagyja abba, de a kislány azt mondta, hogy a Sheriff mást is gyanúsított... Erre az anyja felvett egy aktát, amin Jimmy képe volt! A következő képben pedig Jimmyt mutatták, ahogy Trishsel ül az autóban és a fegyverért nyúl, de Trish felébred és megkérdezi mit csinál? Erre azt mondta Jimmy, hogy csak elakarta venni a puskát, hogy ne annál legyen, aki alszik..... Így lett vége!
Ha valaki ráér, elmesélhetné, mi történt a félidős reklám előtt, meg a végén.
A félidős reklám előtt volt az a rész, mikor a csajok meg a kislány elmentek a kocsmából(?) a sheriff házába, a végét meg onnan nem láttam, hogy Cal ordít Cloenak, hogy másszon át a hídon a kerítésen.
Ja és a legeleje is lemaradt, mikor Henryék odaértek Abbyhez.
Köszönöm!!!
na jó éjszakát mindenkkinek
megyek megemésztem a látottakat