Három hónap múlva Belgiumba költözök, jönne velem valaki? (beszélgetés)
Azonkívül, hogy se a flamand, se a vallon nyelvet nem beszélem, természetesen :D
Más akadálya részemről nincs :)
nem kolbaszbol? :D
amugy mashol is van szegenyseg, csak a megelhetes könnyebb, ha van sütnivalod es szorgalmas vagy. -otthon ezt nem ertekelik sajnos.
nem könnyü otthagyni a hazat. komoly döntes, nagy felelösseggel. csak akkor szabad, ha biztos munkahely, lakäs, es papirok varnak mar ott. amugy meg zsakbamacska.
Ezt a kérdést Te se gondoltad komolyan...XD
Ha félre is tesszük a pénz kérdéskörét(amit mai világban nem nagyon lehet...)és az irtózatos jövedelemkülönbségeket,akkor is minden Belgium mellett szól: európai mentalitás,becsületesség, adózás, tisztességes foglalkoztatás,tiszta környezet,közbiztonság,jövőkép.
Sok sikert a kiköltözőnek,én mennék Veled,ha sikerülne állást találnom,már holnap is!
Ha ott van munka lehetőség, és meg is fizetik....megértem, hogy kimegy.
Nem hiszem, hogy cukorból lenne a kerítés....csak esetleg, több és jobb lehetőség van...
Van ismerősöm aki több mint egy éve Belgiumban dolgozik. Jól érzi magát, azt mondja teljesen más, mentalitás, az élet.
Én is gondolkodok rajta, hogy kimennék dolgozni, de nem örökre...
Magyarországnál már lassan minden jobb lesz.
Mármint ami Európát illeti.
További ajánlott fórumok:
- A három hónapot betöltött baba ehet már gyümölcspépet?
- Három hónapos kisbabád van?
- Három hónapja szedek antidepresszánst és Xanaxot, azóta örökké fáradtnak érzem magam, ez normális?
- Három hónapos és 12 napos a lányom, mivel kezdjem hozzászoktatni pépes ételekhez?
- Három hónapos kisfiam elalvás előtt magánkívül üvölt. Mit tehetnék?
- 3 hetes babám egész nap görcsöl, ez is sima három hónapos hasfájás?