Hány nap vagy hét múlva jelentkeznek a terhes tünetek? (tudásbázis)
Öh lehet elhamarkodott meg minden, de én azért egy kicsit meg vagyok ijedve.
Szombaton eksönöztünk valakivel és hát 27-28-a környékén kell megjönnie, viszont már most olyan mintha meg akarna jönni. Ez vajon mitől lehet?
Szia!
Köszönöm a válaszodat! :D
Akkor ha hazaértem csinálok egyet!Ilyenkor már kimutathatja,nem?
Sziasztok!
Még új vagyok és a segítségeteket szeretném kérni. Nem tudom,hogy terhes vagyok-e!Kb.3 hete fájnak a melleim illetve a mellbimbóm,ha a melltartómat leveszem olyan mintha leesnének.Hasonló mint amikor meg akarna jönni csak akkor a mellbimbóm nem szokott érzékeny lenni.Azóta is fáj és nem is jött meg!16 napos késésben vagyok!Tesztet nem merek csinálni,m.félek a negatív teszttől!Más tünetem nincsen!Szerintetek az lehetek???
Köszönöm a válaszotokat előre is!
Puszy
Erna
Szia, szerintem mindenkepp vard meg h ne jojjon meg, addig tök felesleges dokihoz menni mert nem lat semmit kb. Az 5.heten is csak meg petezsakot lat, embrio+szivhang a 6-7 korul van.
Tudom h nehez kivarni, de ha tul koran tesztelsz es tul koran rohansz dokihoz, lehet hogy negativ eredmenyeket kapsz, elkeseredsz, pedig lehet ott a baba...
Mindent a maga idejeben, ha jonni akart jott, ha maradni akar marad, az esemenyek siettetese, a dolgok elkapkodasa nem vezet jora...
De azert szurkolok h helyes legyen a megerzesed :)
Sziasztok.
A mult heten tobb reggel arra ebredtem hogy erosen eg a gyomrom es a melleim is megduzzadtak es erzekenyek lettek.Neha elkapott a hanyinger is bizonyos szagoktol,azt hittem terhes vagyok.De ma sajna megjott eros hasgorcsokkel,igaz hogy eddig nagyon keves ver jott de nem tudom mit higyjek.Lehetseges hogy megis terhes lennek?
Nem lehet h már annyira akarom és mások is állandóan mondják h amiatt gondolom azt?
Mert már máskor is volt igy és még sem vagyok az!!
Sziasztok!
Nekem 5napja kellett volna megjönni-e közben fájnak a melleim több mint 1hete, hányingerem van, valamelyk szagtol a gyomrom felfordul, és hisztis vagyok de csak 1-2 percig utána mintha misem történt volna!! Mi történik velem? Lehetek terhes?
Szia!
Ha csak 2-án kellene megjönnie nem biztos hogy baba miatt van hányingered.
Bármilyen tünet peteéréstől számítva kb 10 nap után jelentkezhet. Ami egy 28 napos ciklusnál kb a 24 nap körül van. És akkor sem biztos hogy egy teszt kimutatja már.
Szia! Néhány nap múlva kell megjönnie nekem is, de 2napja kavarog a gyomrom,nem folyamatosan,időnként.Erősebb lett a folyásom is, barnás volt 2 napig,ma reggelre elmúlt.Feszülnek a melleim is...várok,mi lesz belőle.
9 éve minden hiába, most megszereztem álmaim munkahelyét, próbaidőn vagyok és lehet hogy épp most...?? Szandyca19 mi a helyzet veled?
szia nekem már van két kislányom és utána volt két vetélésem is, a lányoknál abszolut semmi tünet nem volt csak a poz teszt soha nem volt semmi se hányinger se mellfeszülés SEMMI
a másik két babónál mert a mensijelentkezése előtti időben vagyis 4 nappal előtte mellfeszülés hányinger fáradtság...
persze ezzel nem azt akarom mondani hogy ezek rosszat jelntenek de nekem rosszul sültek el mikor megéreztem a babókat
További ajánlott fórumok:
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- Lehetséges, hogy egy autista gyermeken csak az óvodában jelentkeznek a tünetek?
- Terhesség korai tünetek!? Kinek jelentkeztek nagyon korán?
- Aki allergiás a háziporatkára annak milyen gyakran jelentkezhetnek a tünetek{fulladás, stb...}?
- A megtermékenyülés után mennyi idővel jelentkezhetnek reggeli hányingeres tünetek?
- Ha a hajfesték allergiát vált ki, akkor mikor jelentkeznek a tünetek?