Hamis gulyás leves recept
A Hamis gulyás leves hozzávalói:1 nagy hagyma
pirospaprika
zsir
0.50 dkg krumpli
2-3 sárgarépa
2 fehérrépa
zeller
1-2 gerezd fokhagyma
örölt kömény
gulyáskrém
1 tojás
liszt
A Hamis gulyás leves elkészítési módja:
Az apróra vágott hagymát megpároljuk,megszórjuk pirospaprikával,felengedjük vizzel.Izesitjük zúzott fokhagymával,örölt köménnyel.Belerakjuk az apróra vágott krumplit,az apróra vágott zöldséget,felengedjük még a kellő mennyiségű vizzel.Gulyáskrémmel,és ha kell sóval ízesitjűk.Ha a zöldség,és a krumpli megpuhult,a tojásból lisztből nokedli tésztát keverünk,és beleszaggatjuk a levesbe.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: smudlaagi54, 2009. jan. 27. 19:26
A hamis gulyás leves elkészítési módja és hozzávalói.