Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Hamis gulyás leves recept

Hamis gulyás leves recept

A Hamis gulyás leves hozzávalói:
1 nagy hagyma
pirospaprika
zsir
0.50 dkg krumpli
2-3 sárgarépa
2 fehérrépa
zeller
1-2 gerezd fokhagyma
örölt kömény
gulyáskrém
1 tojás
liszt


A Hamis gulyás leves elkészítési módja:
Az apróra vágott hagymát megpároljuk,megszórjuk pirospaprikával,felengedjük vizzel.Izesitjük zúzott fokhagymával,örölt köménnyel.Belerakjuk az apróra vágott krumplit,az apróra vágott zöldséget,felengedjük még a kellő mennyiségű vizzel.Gulyáskrémmel,és ha kell sóval ízesitjűk.Ha a zöldség,és a krumpli megpuhult,a tojásból lisztből nokedli tésztát keverünk,és beleszaggatjuk a levesbe.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A hamis gulyás leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook