Hamar hízok, pár nap alatt is látom magamon, a hasamon. Mit lehet ez ellen tenni? Alig egyek? Jól szeretnék néha lakni... (beszélgetés)
Nem igen szeretem a szóját szerencsére. :) Ritkán eszem. Szedek B vitamint, amiben elvileg benne van a cucc, ami a húsban lenne. Tejtermékekben is van elvileg olyan, de kevés.
Igen, állati zsiradékot így értettem. Nem régen mamám kínált levessel, amiben hús főtt, majdnem odahányta, mikor belekóstoltam, a barátom anyja által csinált füstölt húsos babfőzeléktől szintén...Soha többet ilyet...
ha se halat se csirket, de tojast tejet igen akkor az az utobbi ovo lakto. bar van aki szerint a ritka halfogyasztas belefer.
akkor mondjuk a disznozsiron ppiritott zöldseg is kilove, igy ertetted az allati zsirt uyge?
mert azon gondolkodtam, h a hust akkor lehet olyan dolgokkal valtod ki (szoja) ami hizlal nagyon.
nekem egy vega ismerosom mondta egyszer, h sokan azt a "hibat" kovetik el h poztolni akarjak a husos eteleket, dehogy azt szerinte nem kell, szojat enni gyakran meg iyleneket, mert h az csak az illuzioja a dolgoknak.
nem tudom, erdekes dolog :)
na es az eegsz lenyege, h az illuzio miatt h szojafasirt stb sok szoat esznek az meg ugye magas kaloria tartalmu.
Joghurt a kedvencem. :) Nekem nem attól van, mert már gurulnék, mert folyton tejeset eszem, nincs olyan nap.
Eldobozoltam a kaját a fagyasztóba kisebb (másnak normál) adagban 3 felé és egy keveset hagytam holnapra is. Nem tudok csak magamnak főzni, más meg nem jár erre, hogy megetessem. :) Barátom meg húsevő, így mostanában nem eszik a kajámból, hoz magával valami húst mindig. Náluk minden nap az van.
Téged a húgommal kellene összezárni!
Egy egészséges cseresznyekukac 3 szor körbeéri. mégis fogyózik,
Ezek szerint a férjének még ekkora sincs :)) Jó hogy nem lássa anyánk,infarktust kapna.
szia!
Szerintem azert tudsz ket nap alatt felszedni egy ket kilot, mert elotte rendzsertelenul eszel. Olyankor a szervezet áll s.o.s uzemmodra, ha nincs elég tapanyagbevitel vagy nem megfelelo minosegu es ehezik a szervezet akkor llegkozelebb amit beviszel zsirkent szepen elteszi a szükösebb idokre.
ezt csak ugy lehet kikuszobolni ha az emebr rendszeresen eszik keveset, tészta krumpli ezek mind szenhidratban gazdagak bar ezt te is tudod szerintem :)
amivel ki tudsz varialni szerintem a tobb fogasos kajalas, kis gyumolcs leves, fofogas, gyumolcs deszertnek.
Valamikor a régi szép időkben, voltam én is 50 kiló.
A doki a műtéti lapomra ráírta , hogy sovány nő beteg. 160 magas vagyok
Beleférsz ebbe a kategóriába??
Csak annyi, hogy ha többet eszem, annyit, amennyi jólesne, meglátszik. Pár éve melóhelyen ettem munka után és utána nem igen, akkor híztam nagyon sokat. A hátsómon meg a combomon látszik meg nagyon. Most nem vészes, de zavar a pólóból dudorodó has. Nem vagyok képzelgős vékony kislányka. :) Igaz, a kezeim vékonyak, mert nem sok izmom van ott, onnan veszik sokan a vékonyságomat. Keskeny a derekam és ha a hasam nagyobb, a köldök alatt, hengernek nevezem magam. :)
Tavaly sikerült normálisan fogynom és utána ehettem bármit, hétvégén többet, akkor se látszódott, pedig ugyanígy jártam edzeni. Ha több napig nem voltam wc-n, azt se lehetett látni. Most meg...
Miket eszel:?
Én akkor azt fogok, mert én meg nem hizok...igaz nem vagyok gebe...de hiznék legalább 5 kg-t
A vasad normál szinten van?
mert nekem most alacsony valszinü ettől nem hizok, de van egy ismerősöm akinél magas és ő is hizott kb 10 kg-t
További ajánlott fórumok:
- Agresszív modorom miatt mindegyik pasi elhagy, hogy tudnék változtatni magamon?
- Hogyan tudnék változtatni magamon? Bennem van a hiba? Annyira magam alatt vagyok, teljesen...
- Mit tegyek? Hogy lehet ezt elfogadni, magamon?
- Kb 2 hónapja vettem magamon észre, hogy amikor írok fölcserélem a betűk sorrendjét. Ez diszlexia?
- A hasamon megjelentek kis lila csíkok, azok mik?
- Mit tegyek, ha a depresszió több jelét is vélem felfedezni magamon? Segitsetek!